KIILOPÄÄN METSÄHOTELLI

KIILOPÄÄN METSÄHOTELLI

Kiilopäälle, Urho Kekkosen kansallispuiston upeisiin tunturimaisemiin nousee maailman pohjoisin metsähotelli. Tämä tulee olemaan elämys, josta ei kannata jäädä paitsi. 400-paikkainen metsähotelli tulee henkimään tunturien tunnelmaa ja lähestyvän syksyn väriloistoa. 

Huikean kokemuksen lisäksi luvassa on paljon monipuolista ohjelmaa sekä mahdollisuus kokea opastetuilla päiväretkillä Kurujen kierros ja Kiilopään huippu. Suomen Latu Kiilopään kuuluisa savusauna lämpenee myös metsähotellin asiakkaille.

Metsähotellista voi varata järjestäjien pystyttämistä majoitteista oman ”huoneen” eli esimerkiksi retkeilyteltan, riippumaton tai paikan perinteisestä puolijoukkueteltasta. Ja mikä parasta: Majoittautuminen metsähotellissa on täysin ilmaista.

Metsähotellin ohjelma julkaistaan viimeistään toukokuussa. Silloin avataan myös ilmoittautuminen metsähotelliin. Koska paikkoja on rajoitetusti, niin kannattaa pysyä kuulolla ja seurata Metsähotellin Facebook-tapahtumaa ja Suomen Ladun FB-sivuja.

Metsähotellin toteuttaa Oulun latualue yhteistyössä Suomen Latu Kiilopään kanssa. 

AIKATAULU

Metsähotelli järjestetään 31.8.2019 Suomen Latu Kiilopäällä. Tutustu Kiilopäähän jo nyt!

MAJOITUS

Tarjolla on useaa erilaista majoitusta:

Fjällräven-teltta-alue: Laadukkaat 2-4 hengen vaellusteltat. 

Ticket-to-the-Moon riippumattoalue: Kokeile modernia retkeily-yksiötä. Riippumattomajoitukseen sisältyy riippumaton lisäksi tarppi ja hyttyssuoja.

Majoitteet ovat valmiiksi pystytettyjä. Itsellä tulee olla muut retkeilyvarusteet eli makuualusta, makuupussi ja tarpeellinen määrä vaatetusta.

OHJELMA

Julkaisemme ohjelman toukokuun aikana.

Nuku Yö Ulkona - ennakkovaellus Aittajärveltä Kiilopään metsähotelliin

Vietä viikko vaeltaen Urho Kekkosen kansallispuiston upeissa tunturimaisemissa. Vaellus alkaa 26.8. Aittajärveltä ja päättyy Kiilopään metsähotelliin 31.8.2019. Reitti kulkee UK-puiston hienoimmissa maisemissa Aittajärveltä Paratiisikurun, Sokostin, Lumikurun ja Vongoivan kautta Luirojärvelle. Lisätiedot, reittisuunnitelman ja ilmoittautumisen löydät Suomen Latu Kiilopään sivuilta.