Nuku yö ulkona
08.09.18

TERVETULOA ERÄ-VALAKIA METSÄHOTELLIIN!

Kemin Latu ry. yhdessä Erä-Valakia Savotan ja Lapinmeren melontakeskuksen kanssa toteuttaa Erä-Valakia Metsähotellin. Metsähotelli on osa Suomen Ladun Nuku yö ulkona-tapahtumaa.

Metsähotelli on 150 osallistujalle rakennettu matalan kynnyksen vaihtoehto kokea yöpymiselämys luonnon helmassa eri tavoin. Hotelli toimii normaalin hotellin tavoin eli majoituspaikat pitää varata ennakkoon. Ainoa poikkeus on, että tässä hotellissa majoittuminen on maksutonta. Hotellin palvelut, kuten aamiainen, saattavat olla maksullisia.

Viikonlopun täydentää monipuolinen, kaikenikäisille suunnattu ohjelma. Hotellin lisäksi paikalle voi saapua majoittumaan omilla teltoilla siihen varatulle alueelle.

HUOM! Koska tilaa on rajoitetusti, toivomme myös omilla majoitteilla paikalle saapuvien ilmoittautuvan etukäteen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Näin voimme varmistaa kaikkien tulijoiden mahtuvan varmasti alueelle.

Metsähotelli avaa ovensa lauantaina 8.9.2018 klo 12.00 ja tapahtuma päättyy sunnuntaina 9.9.2018 klo 12.00. Saavuthan paikalle lauantaina klo 18 mennessä. Tämän jälkeen vapautamme lunastamattomat majoitteet muiden käyttöön.

MAJOITUS

Tarjolla on useaa erilaista majoitusta:

Puolijoukkueteltta: Puolijoukkueteltta tarjoaa perinteisen ryhmämajoituksen tunnelmaa. Puolijoukkueteltat ovat avoimia kaikille, eikä niissä ole erikseen mies- tai naispaikkoja.

Fjällräven-teltta-alue: Laadukkaat 2 hengen vaellusteltat. HUOM! Vaellusteltat on tarkoitettu vain kahdelle hengelle tai esim. kolmihenkiselle perheelle. Täytäthän molempien osallistujien tiedot samalla kertaa.

Ticket-to-the-Moon riippumattoalue: Retkeilyriippumatto on tätä päivää. Kokeile modernia retkeily-yksiötä. Riippumattomajoitukseen sisältyy itse riippumaton lisäksi tarppi ja hyttyssuoja.

Majoitteet ovat valmiiksi pystytettyjä. Itsellä tulee olla muut retkeilyvarusteet eli makuualusta, makuupussi ja tarpeellinen määrä vaatetusta.

Metsähotellin majoitusvaraus on päättynyt. Voit kysellä mahdollisia vapaita paikkoja suoraan järjestäjiltä osoitteesta keminlatu(a)gmail.com.

Varaathan lisäksi omat ruokailuvälineet ja muonat. Pientä purtavaa on myynnissä hotellin metsäkioskissa, mutta suosittelemme ottamaan reilusti omaa evästä mukaan. 

Omat teltat

Myös omalla teltalla voit tulla paikalle. Kaikki omalla majoitteella tapahtumaan osallistuvat ilmoittautuvat myös ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

ILMOITTAUTUMINEN

Metsähotellin ilmoittautuminen on päättynyt. Voit kysellä mahdollisia vapaita paikkoja suoraan järjestäjiltä osoitteesta keminlatu(a)gmail.com.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit myös varata aamiaisen hintaan 8€, joka maksetaan Kemin Ladun tilille FI1151310020093465 Viitteeksi 1245 2.9.2018 mennessä.

HUOM! Paikan päällä 8.9. kaikkien majoitukseen tulevien on ilmoittauduttava Metsähotellin respassa klo 18 mennessä. Tämän jälkeen lunastamattomat majoitteet vapautetaan uudelleen varattaviksi.

OHJELMA

Metsähotellissa on paljon monipuolista ohjelmaa. Lauantaina omatoimiset ohjelmapisteet ovat käytössä klo 12–22 . Alueella voi kokeilla fatbike pyöriä, frisbeegolfia, ongintaa, tikanheittoa, lautapelejä maastoversioina, kymmenen tikkua laudalla, konkkaa ym. muita vanhoja pihaleikkejä. Muumipeikko on myös paikalla. Näihin ohjelmiin saa ohjeet ja välineitä lainaksi Metsähotellin respasta. Ohjattujen retkien kokoontuminen tapahtuu amfiteatterilla.  

Kodassa on mahdollisuus paistaa omia tai kioskista ostettuja makkaroita.

RUOKAILUT

Metsähotellissa on kioski, josta on mahdollista ostaa pientä purtavaa. HUOM! Tapahtumassa on käytössä käteis- ja korttimaksu. Kioskin valikoima on rajallinen, joten kannattaa varata mukaan reilusti omaa evästä ja muistaa myös ruokailuvälineet. Mikä onkaan parempaa kuin retkiruoan valmistaminen ja nauttiminen luonnon helmassa!

Alueella on tulipaikkoja, joilla ruoat voi valmistaa. Muistathan olla varovainen avotulen kanssa laittaessasi ruokaa nuotiolla tai keittimillä, sillä tuli leviää metsässä helposti. Huolehdithan myös ruoanlaitossa syntyvät roskat pois luonnosta.

Maksullinen, ennakkoon varattu aamiainen tarjoillaan Info- pisteen tiloissa su 9.9.2018 klo 7- 10.

MUUT PALVELUT

Kioski ja ravintolapalvelut ovat avoinna lauantaina klo 12-22.

Metsähotellin "respa" palvelee majoittujia 24h.

Ensiapupiste avoinna 24h.

SAUNA: Metsähotellissa on sauna, jonka löylyissä kannattaa käydä. Sauna lämpiää klo 17– 20. Muista pyyhe ja uimapuku, jos mielit uimaan! Sauna on yhteissauna, eli uima-asu saunaan. Ryhmäkohtainen saunamaksu 5€ per ryhmä.

METSÄHOTELLIN ALUEKARTTA 

SAAPUMISOHJEET

Erä-Valakia Savotta sijaitsee Kemin Kuivanuorossa osoitteessa Vähä Kuivanuorontie 29.

Ajo-ohje etelästä tuleville : Kemi-Tornion moottoritieltä ( E 75 / E8 ) aja rampista 38 käänny vasempaan Karihaaranväylälle, aja 1,7 km käänny oikealle Pajusaarentielle, aja 1.8 km käänny vasemmalle Uitontielle,  aja 750 m, käänny oikealle Kuivanuorontielle aja 600 m, käänny vasemmalle Vähämaantielle aja 2.2 km, olet perillä.

Pohjoisesta tulevat: Kemi-Tornion moottoritieltä ( E 75 / E8 ) aja rampista 38 käänny oikealle Karihaaranväylälle, aja 1,7 km käänny oikealle Pajusaarentielle, aja 1.8 km käänny vasemmalle Uitontielle,  aja 750 m, käänny oikealle Kuivanuorontielle aja 600 m, käänny vasemmalle Vähämaantielle aja 2.2 km, olet perillä. Kemin kaupungista tulevat ajo-ohje: Aja Lehtokatua / Pajusaarentietä 4.2 km, käänny vasemmalle Uitontielle,  aja 750 m, käänny oikealle Kuivanuorontielle aja 600 m, käänny vasemmalle Vähämaantielle aja 2.2 km, olet perillä.