Nuku yö ulkona
08.09.18

Tervetuloa Sastamalan Metsähotelliin

Äetsän Kunto 81 ry. yhdessä muiden ulkona tapahtuvaa toimintaa harjoittavien yhdistysten kanssa toteuttaa Sastamalan Keikyässä Metsähotellin. Metsähotelli on osa Suomen Ladun Nuku yö ulkona-tapahtumaa.

Metsähotelli on jopa 200 osallistujalle rakennettu matalan kynnyksen vaihtoehto kokea yöpymiselämys luonnon helmassa eri tavoin. Hotelli toimii normaalin hotellin tavoin eli majoituspaikat pitää varata ennakkoon. Ainoa poikkeus on, että tässä hotellissa majoittuminen on maksutonta. Lisäpalvelut, kuten aamiainen, ovat  maksullisia.

Viikonlopun täydentää monipuolinen, kaikenikäisille suunnattu ohjelma. Hotellin lisäksi paikalle voi saapua majoittumaan omilla teltoilla siihen varatulle alueelle.

HUOM! Toivomme myös omilla majoitteilla paikalle saapuvien ilmoittautuvan etukäteen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Näin voimme varmistaa kaikkien tulijoiden mahtuvan varmasti alueelle.

Metsähotelli avaa ovensa lauantaina 8.9.2018 klo 12 ja tapahtuma päättyy sunnuntaina 9.9.2018 klo 14.

MAJOITUS

Tarjolla on useaa erilaista majoitusta:

Puolijoukkueteltta: Puolijoukkueteltta tarjoaa perinteisen ryhmämajoituksen tunnelmaa. Puolijoukkueteltat ovat avoimia kaikille, eikä niissä ole erikseen mies- tai naispaikkoja.

Fjällräven-teltta-alue: Laadukkaat 2 hengen vaellusteltat. HUOM! Vaellusteltat on tarkoitettu vain kahdelle hengelle tai esim. kolmihenkiselle perheelle. Täytäthän molempien osallistujien tiedot samalla kertaa.

Ticket-to-the-Moon riippumattoalue: Retkeilyriippumatto on tätä päivää. Kokeile modernia retkeily-yksiötä. Riippumattomajoitukseen sisältyy itse riippumaton lisäksi tarppi ja hyttyssuoja.

Majoitteet ovat valmiiksi pystytettyjä. Itsellä tulee olla muut retkeilyvarusteet eli makuualusta, makuupussi ja tarpeellinen määrä vaatetusta.

Varaathan lisäksi omat ruokailuvälineet ja muonat. Pientä purtavaa on myynnissä hotellin pop up ravintoloista, mutta suosittelemme ottamaan reilusti omaa evästä mukaan. Ruokatarvikkeita voi myös ostaa 300m päässä olevasta ruokakaupasta.

Omat majoitteet

Myös omalla teltalla voit tulla paikalle. Toivomme, että myös kaikki omalla majoitteella tapahtumaan osallistuvat ilmoittautuvat ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

ILMOITTAUTUMINEN

Metsähotellin ilmoittautuminen on päättynyt. Vapaita paikkoja voit kysellä suoraan Metsähotellin järjestäjiltä osoitteesta: markku(a)torpo.com.

HUOM! Paikan päällä 8.9. kaikkien majoitukseen tulevien on ilmoittauduttava Metsähotellin respassa.

OHJELMA

Metsähotellin alueella on mahdollisuus tutustua erilaisiin ulkona tapahtuviin harrastuksiin. Myös Suomen pisin kevyen liikenteen riippusilta, Kokemäenjoen vanhin voimalaitos sekä Keikyän kaunein kirkko ovat kävelymatkan päässä.

Metsähotellissa on paljon monipuolista ohjelmaa. Lauantaina omatoimiset ohjelmapisteet ovat käytössä klo 13–20 (poikkeuksena jousiammunta klo 12 - 19, siellä myös opastus). Näihin ohjelmiin saa ohjeet ja välineitä lainaksi Metsähotellin respasta. Ohjattujen retkien kokoontuminen tapahtuu keskusaukiolla.

Lauantai 8.9.

12:00 Hotelli aukeaa ja mallileirien pystytys alkaa
14.30 Nuku Yö Ulkona tapahtuman avaus. Johanna Yli- Opas Suomem Latu.
12:00 – 19:00 Omatoimiohjelmapisteet käytössä / ohjeet ja välineet respasta: frisbeegolf,
geokätköily, onkiminen,

13:00 – 19:00 Non-stop jousiammuntaa
13, 15 ja 17 onginnan ohjausta.
14, 16 ja 18 Frisbeegolfin opastusta
13 - 19 Nuorallakävely ym sirkustemppujen opastus.
16:00 Opastettu kierros Suomen pisin kevyen liikenteen riippusilta sekä Kokemäenjoen vanhin Äetsän voimalaitos.
17:00 Tutustuminen Äetsän voimalaitoksen vanhaan konesaliin

13 - 19 tutustumista soutuun ja melontaan. Kirkkoveneet. puinen kilpakaksikko. Kanoottikaksikko, yksikkö, inkkari sekä poljettava kanootti. Lapsille suuri määrä harjoitus kajakkeja.

15:00 – 17:00 You Tube Luonto Antti opastaa luontokuvauksen saloihin

17- 20 Maksullista saunomista ja lämminvesikylpyjä
20:00 Viihteellinen iltaohjelma alkaa
21:00 – 23:00 Iltanuotiolla ohjelmaa ja yhteislauluja paikallisten taiteilijoiden vetämänä.
24:00 Hiljaisuus

Sunnuntai 9.9.

07:00 Nuotio sytytetään omatoimista aamiaisen valmistusta varten.
08.00 Kioski aukeaa myynnissä puuro ja kahvi aamiainen ym.
13:00 Huoneiden luovutus

14:00 Tapahtuma päättyy

MUUT PALVELUT

Ruokakauppa 300 m

Pitseria            300 m

Kahvia ja ruokaa alueella 

SAAPUMISOHJEET

Metsähotelli sijaitsee osoitteessa Myllytie 13, Sastamala.