Uutiset

Image

Ulkoilijoiden ja retkeilijöiden luotettava varustekumppani - yhteistyössä Fjällräven

29.08.2019

Fjällräven on toiminut ulkoilijoiden ja retkeilijöiden luotettavana varustekumppanina jo lähes 60 vuoden ajan. Kestävien ja laadukkaiden materiaalien vuoksi Fjällrävenin varusteita, vaatteita tai telttoja löytyykin jo lähes jokaisen retkeilijän varustekaapista. Vastuullisuus on Fjällrävenin yksi tärkeimmistä kulmakivistä ja se näkyykin kaikissa tuotteissa sekä toiminnassa kestävänä suunnitteluna, laadukkaina ja pitkäkestoisina materiaalivalintoina sekä tiukkoina standardeina.

"Valmistamalla tuotteita luonnon ehdoilla, kehittämällä pitkäikäisiä vaatteita ja varusteita, asettamalla tiukat standardit itsellemme ja tavarantoimittajillemme sekä auttamalla yhä uusia ihmisiä tuntemaan luonnon ja sen suunnattomat hyödyt toivomme, että saamme jätettyä leiripaikan parempaan kuntoon kuin missä se oli saapuessamme."  Fjällräven kertoo.

Fjällräven on Suomen Ladun yksi pääyhteistyökumppaneista ja tarjoaa päätapahtumiimme Oittaan ja Kiilopään Metsähotelleihin laadukkaat Fjällräven vaellusteltat, joilla mahdollistetaan asiakkaiden ilmainen majoittuminen Metsähotelleissa. Lisätietoa Fjällrävenistä ja heidän telttavalikoimastaan löydät heidän sivuiltaan.