Uutiset

Image

Onko varusteet valmiina ulkona nukkumiseen? - yhteistyössä Scandinavian Outdoor

23.08.2019

Ulkona nukkuessa majoitteena voi olla teltta, tarppi, riippumatto, laavu tai vaikka kuusen alus. Scandinavian Outdoor on mukana tänä vuonna #nukuyöulkona -tapahtumassa yhtenä pääyhteistyökumppanina ja siitä inspiroituneena he ovat koonneet omille sivulleen heidän Nuku Yö Ulkona -suosikkituotteet

"Kotimaisena ulkoilun asiantuntijana haluamme olla mukana inspiroimassa suomalaisia liikkumaan ja nauttimaan luonnosta enemmän. Jo pienikin hetki luonnossa virkistää arkea mukavasti, puhumattakaan ulkona vietetystä yöstä. Meidän olikin luontevaa lähteä mukaan Nuku Yö Ulkona kampanjaan. Uskomme että kampanja tulee innostamaan yhä useampia viettämään yönsä ulkona!" Kuutti Haapanen kertoo.

Alla olevalta videolta näet muutamia esimerkkejä retkeilijän perusvarusteiksi

Scandinavian Outdoorin matka alkoi yli neljäkymmentä vuotta sitten partiomerkkien myynnistä ja tänään tiimimme palvelee teitä kattavasti outdoor-vaatteiden ja -varusteiden parissa, partiotuotteita unohtamatta! Omistamme kivijalkamyymälöidemme lisäksi verkkokaupan ScandinavianOutdoor.fi joka toimittaa tuotteita paitsi Suomeen, myös kymmeniin muihin maihin ympäri maailman.

scandinavianoutdoor.fi