Uutiset

Image

Luonnossa voimme hyvin!

16.08.2018

Partioaitta haastaa yhteistyössä Suomen Ladun kanssa kaikki nukkumaan yön ulkona 8. syyskuuta. Tapahtumassa tärkeintä on nauttia luonnosta ja jokamiehenoikeuksien suomasta mahdollisuudesta yöpyä ulkona. Yönsä voi viettää kansallispuistossa, retkeilyalueilla tai vaikka takapihalla.

”Luonnossa voimme hyvin! Siksi haluammekin kannustaa jokaista löytämään oman tapansa olla ulkona perillä ja nauttimaan upeasta luonnosta. Nuku yö ulkona -kampanjan kumppanina olemme mukana innostamassa ihmisiä viettämään yönsä ulkona – luonnon rauhassa, kaukana arjen kiireistä”, toteaa toimitusjohtaja Nina Ehrnrooth.

"Arjen kiireet ja stressi unohtuvat, kun pääsee luontoon", komppaa product manager Teemu Vuohensilta

Nuku yö ulkona -etkoja vietetään Partioaitoissa lauantaina 18.8. Myymälöistä saa parhaat retki- ja varustevinkit ja voi osallistua arvontaan, jossa voit voittaa Metsähotelliyön 2-3 henkilölle ja klassikkoreppu Fjällräven Kånkenin.

Etkoja vietetään seuraavissa Partioaitan myymälöissä: Jumbo, Sello, Iso Omena, Hämeenlinna, Tampere, Jyväskylä ja Oulu. Lisätietoa eri myymälöiden tapahtumista löydät Facebookista

PARTIOAITTA - ULKONA. PERILLÄ.

Partioaitta on retkeilijän ja ulkoilijan aarreaitta. Partioaitan juuret ovat syvällä suomalaisessa ulkoilussa. Jo vuodesta 1928 toiminut Partioaitta on keskittynyt ulkoilu-, retkeily- ja partiovälineiden vähittäismyyntiin.  

Partioaitan myymälöitä on kuusitoista ja ne toimivat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa, Hämeenlinnassa, Lempäälässä, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa, Saariselällä sekä Lahdessa. Lisäksi Partioaitalla on verkkokauppa osoitteessa partioaitta.fi.

Partioaitta on valittu alansa vastuullisimmaksi brändiksi Suomessa.

partioaitta.fi