Viidentien Metsähotelli

Ilmoittautuminen Viidentien Metsähotelliin on auki ti 25.8. asti osoitteessa 

https://www.lyyti.in/viidentienmetsahotelli2020

Lue ennakkoon tarkasti alla olevat ilmoittautumisohjeet.

Majoittuminen on maksutonta, halutessasi voit varata ennakkoon 5€ hintaisen aamupalan sunnuntaiaamulle. Aamupala maksetaan paikanpäällä saapumisen yhteydessä. Aamupala sisältää puuron, sämpylän ja kahvin/teen. Tarjolla on gluteeniton, maidoton ja kasvisversiot sekä näiden yhdistelmät.

Varattavat majoitetyypit

Viidentien Metsähotelli tarjoaa majoitepaikkoja eri tyyppisissä majoitteissa. Majoitteet on valmiiksi pystytetty. Vaihtoehtoisesti voit varata paikan omalle teltalle tai omalle riippumatolle.

Majoitetyypit ovat:

  • Riippumatto
  • Tentsile 1 hengen, 2 hengen tai 3 hengen versio
  • 2 hengen teltta
  • 3 hengen teltta
  • 4 hengen teltta
  • puolijoukkueteltta (maks. 8 hlöä, sekä naiset että miehet)

Varauskäytännöt:

Huomioithan, että varaat nukkumapaikkoja, etkä kokonaisia majoitteita.

Varaajalla tulee olla lupa ilmoittaa myös muiden osallistujien tiedot.

Varaa lomakkeella majoitepaikka jokaiselle ryhmän/perheen jäsenelle. Nimen lisäksi osallistujista tulee ilmoittaa sähköpostiosoite. Mikäli ilmoitat lapsia, voit merkitä heille mukana olevan aikuisen sähköpostiosoitteen yhteystiedoksi.

Valmiiksi pystytettyihin telttoihin voi varata nukkumapaikkoja vain sen verran kuin yöpyjiä on. Esim. kolmen (3) hengen perheelle kolme (3) nukkumapaikkaa. Näin varmistamme, että koko kapasiteetti saadaan käytettyä eikä ylimääräisiä tyhjiä paikkoja jää telttoihin. Mikäli kolmen hengen majoitteissa ei ole enää tilaa, voit valita 2 hengen teltan sekä yhden riippumaton. Kolmelle hengelle et voi varata neljän hengen telttaa.

Mikäli tulet tapahtumaan yksin, varaathan joko riippumaton, 1 hlön Tentsilen tai paikan puolijoukkueteltasta. Puolijoukkuetelttaan majoitetaan väljästi maks. 8 hlöä, sekä naisia että miehiä. Puolijoukkuetelttoihin majoitetaan myös toisilleen vieraita ihmisiä. Puolijoukkuetelttaan voivat majoittua myös perheet ja ryhmät.

Huomioithan, että tarjoamme vain majoitteen. Tarvittavat muut retkeilyvälineet kuten makuualustat, makuupussit ja retkikeittimet tulee tuoda itse.

Mikäli et kirjaudu sisään Metsähotelliin 29.8. klo 18:00 mennessä, paikkasi vapautuu muiden käyttöön. 

Peruutusehdot:

16.8. asti voit käydä peruuttamassa varauksen ilman peruutusmaksua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutusmaksun (30 €), joka laskutetaan tapahtuman jälkeen. Peruutusmaksua ei tarvitse maksaa, mikäli toimitat lääkärintodistuksen peruutuksen yhteydessä.

Ilmoittautuminen maksullisiin tuotteisiin on sitova. Palautamme rahat ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.