Metsähotelli Sulo

Metsähotellissa on ulkoilullista ohjelmaa kaikenikäisille. Osa ohjelmasta on ilmaista, osa maksullista. Valitse monista mielenkiintoisista vaihtoehdoista ja tule mukaan! Voit osallistua ohjelmiin vaikka et majoittuisikaan Metsähotellissa.

Ohjelma alkaa klo 12 ja päättyy klo 18.
Iltanuotio-ohjelma alkaa n. 19 ja on lähtökohtaisesti Metsähotellissa majoittujille, mutta myös muu yleisö voi osallistua. Ohjelmassa Vesjkansan tarinoita ja yhteislaulua. Trubaduuri, ohjaaja, näyttelijä Matti Muhonen toimii maestrona.

Maksuton ohjelma

- Seikkailevat perheet - ohjelmaa lapsiperheille
- Maastopyöräilyä. Ilmoittautuminen paikanpäällä.
- Suunnistusta
- Kääpä-, sammal- ja jäkälä -retki. Noin 20 hengen ryhmä kaksi kertaa iltapäivän aikana. Ilmoittautuminen paikan päällä. 
- Norppafaktat. Pieni havainnollistava kierros saarella, jonka yhteydessä faktaa ja tarinoita norpasta. 3 kierrosta iltapäivän     aikana, maks 20 henkilöä / kierros. Ilmoittautuminen paikanpäällä.
- Partio-ohjelmaa
- Järvipelastustoimintaa ja vesilläliikkujien turvallisuustietoa

Maksullinen ohjelma

- Kylpylätoimintaa onnellisten saarilla, 5 €. Ilmoittautuminen paikan päällä Ranskassa. Opastus kaksi kertaa iltapäivän aikana. Max 25 hlöä / kerta.
- Jooga, 5 €. Ilmoittautuminen paikan päällä. Kaksi kertaa lauantaina, lisäksi sunnuntaina aamujooga/venyttely. Max 20 hlöä / kerta.
- Tervahöryristeily, 20€. Lähtö n. klo 16-17 Aleksin aukiolta (n. 400 m päässä Sulosaaresta). Ilmoittautuminen paikan päällä. Kesto on n. 1,5 h. 
- Planetaario, 5 € / hlö. Nykyohjeiden mukaan max osallistujamäärä 8 / esitys. Muutoin 25 hlöä.

Lisäksi mahdollisuus nauttia löylyistä telttasaunassa, hinta 5€. Metsähotellin saunateltat ovat avoinna klo 12-21. Sauna-alueella on pukuketumista varten teltta tai seinäkkeitä. Peseytyminen ja huuhtominen siihen varatulla paikalla. Uida voit Saimaassa, mutta ei saippuoituna tai shampoota hiuksissa.