Metsähotelli Kiljava

Tervetuloa Metsähotelli Kiljavaan!

Paikka: Kiljavan kurssi- ja leirikeskus, Vihtilammintie 45, 05200 Rajamäki
Aika: La 27.8. klo 11 alkaen (vastaanotto aukeaa klo 10)
 

Nurmijärvelle, Märkiöjärven rannalle nousee yhdeksi yöksi maailman suurin Metsähotelli, joka majoittaa jopa yli 1500 henkeä. Tule mukaan viettämään ikimuistoinen yö ulkona Nurmijärven Ladun ja Polun kanssa! Metsähotellissa on mahdollista majoittua joko järjestäjien tarjoamassa tai omassa majoitteessa varaamalla paikan etukäteen. Majoittuminen on maksutonta. Lisäksi luvassa paljon ohjelmaa kaiken ikäisille. 

Kaiken kruunaa nukkuminen teltassa, riippumatossa tai tentsilessa upeassa mäntymetsässä Märkiöjärven rannalla.

Ohjelman lisäksi voit hyödyntää myös muita tapahtuman palveluita, kuten Metsäkioskin maukkaita ruokatarjoiluja ja varata itsellesi myös aamupalan sunnuntaiaamuksi.

Tapahtumaan ei ole sisäänpääsymaksua ja se on avoin kaikille. Ohjelmassa ja majoittumisessa on huomioitu esteettömyys ja tapahtumaan voi osallistua myös apuvälineillä liikkuvat. Tarjolla on mm. esteetöntä melontaa ja esteetön telttasauna. Paikalla on myös testattavana erilaisia maastokäyttöön soveltuvia apuvälineitä. Mahdollisia hoitotoimenpiteitä varten on tarjolla sisätila. Esteettömän tapahtuman suunnittelu on tehty yhteistyössä Suomen Ladun Yhteiset polut -hankkeen, Suomen Paralympiakomitean ja Malikkeen kanssa. Lue lisää tapahtuman esteettömyydestä.

Tapahtumaan voi osallistua joko varaamalla majoituksen Metsähotellista tai tulemalla vain nauttimaan aktiviteeteista päivän aikana. Ilmoittautuminen vaaditaan vain tapahtumassa majoittuvilta. Ilmoittautuminen on avoinna 15.8.2022 saakka.

Järjestäjän tarjoamiin majoitteisiin ei saa majoittua koiran tai muun lemmikkieläimen kanssa. Hyvätapaiset nelijalkaiset ovat kuitenkin tervetulleita tapahtuma-alueelle ja voivat yöpyä osallistujien omissa majoitteissa.

Tapahtuman järjestää Nurmijärven Latu ja Polku yhteistyössä Suomen Ladun ja Uudenmaan muiden Suomen Ladun jäsenyhdistysten kanssa. Seuraa uutisointia myös Metsähotelli Kiljavan Facebook-tapahtumassa.

Miten saapua Metsähotelli Kiljavaan?

Suosittelemme saapumaan paikalle julkisen liikenteen avulla, kimppakyydein, jalan tai pyöräillen. Shuttle-bussi kulkee Rajamäen keskustan ja Kiljavan leirikeskuksen välillä lauantaina klo 9.15-20 ja sunnuntaina klo 10-12.

Saapuminen jalan tai pyörällä

Kehityksen majalta (Kiljavantie 231) on nauhoin opastettu reitti latupohjia pitkin perille (n.1,5km).

Julkisella liikenteellä

Jää kyydistä pois Kehityksen majan kohdalla ja seuraa opasteita perille.

Autolla

Pysäköinti Rajamäellä TTS:n parkkipaikalle (Kiljavantie 6) josta kuljetus Metsähotelliin bussilla aikataulun mukaisesti. Yöpymistarvikkeet mahtuvat bussin tavaratilaan.

Pysäköidä voi myös Kehityksen majan parkkipaikalle (Kiljavantie 231), josta on nauhoin opastettu reitti latupohjia pitkin perille (n. 1,5km) kävellen kuljettavaksi.

Esteetön pysäköinti

Esteetön pysäköinti on sallittua vain invakortilla. Aja perille leirikeskukseen ja seuraa opastusta.

Shuttle-bussikuljetus

Shuttlebussin pysäkki Rajamäen keskustassa sijaitsee TTS:n parkkipaikalla (Kiljavantie 6), josta kuljetus Metsähotelliin leirikeskus Kiljavaan. Yöpymistarvikkeet mahtuvat bussin tavaratilaan. Shuttlebussi ajaa lauantaina klo 9.15-20 ja sunnuntaina klo 10-12. Lauantaina viimeinen bussikuljetus päättyy klo 19 Kiljavan leirikeskukseen ja sunnuntaina klo 12 Rajamäen keskustaan TTS:n parkkipaikalle.

Vapaaehtoiseksi Metsähotelliin?

Metsähotellit järjestetään vapaaehtoisvoimin ja ilmoittautuminen vapaaehtoiseksi on käynnissä. Miltä kuuloistaisi vapaaehtoistyö mukavassa porukassa keskellä kauneinta luontoa? Vapaaehtoisia tarvitaan niin ennakkojärjestelyihin tapahtumaa edeltävällä viikolla kuin tehtäviin tapahtumapäivän aikana. Vapaaehtoisena saat talkoolaisruokailut, t-paidan, tarvittaessa yösijan sekä ainutlaatuisen kokemuksen Metsähotellissa. Kaikki ilmoittautuneet talkoolaiset ovat vakuutettuja tapahtuman ajan.

Yhteistyössä: