Saapuminen

Saapuminen ja liikkuminen Kiilopäällä

Kiilopäälle saapuminen on helppoa! Julkisilla kulkuneuvoilla Kiilopäälle voi matkustaa maitse tai lentäen. Junat pysähtyvät kolmen tunnin bussimatkan päässä Rovaniemellä tai Kemijärvellä. Ivalon lentokentältä kulkee lentokenttäbussi Kiilopäälle jokaisen lennon jälkeen ja matka kestää n. 45 min. Toivomme, että mahdollisimman monet saapuisivat Kiilopäälle julkisilla kulkuneuvoilla tai kimppakyydeillä.

Tapahtumapäivänä lauantaina 15.6.2019 Kiilopään ja Saariselän väliä liikennöi ilmainen tapahtumabussi, mikä helpottaa alueella kätköilyä ja liikkumista. Tällä bussilla myös muualla majoittujat pääsevät kätevästi tapahtuma-alueelle. Mega-bussin aikataulu julkaistaan käsiohjelmassa sekä tällä sivulla lähempänä tapahtumaa. 

Järjestämme myös edullisen ryhmäkuljetuksen etelästä tuleville. Viime kerralla Mega-yhteiskuljetuksessa tapahtumaan matkusti vajaa sata geokätköilijää. 

Omalla autolla saapuville Kiilopäällä on myös pysäköintitilaa ja liikenteenohjaajat auttavat pysäköinnissä. Viimeksi pysäköinti sujui ongelmitta eikä pitkiä kävelymatkoja tullut.

Yhteiskuljetus

Tervetuloa varaamaan paikka yhteiskuljetuksesta Kiilopään Mega-eventtiin kesäkuussa 2019!

Paikan varaus on sitova ja matka maksetaan verkkopankkimaksulla tai luottokortilla varauksen yhteydessä. Tieto bussin tarkoista pysähdyspaikoista toimitetaan sähköpostilla hyvissä ajoin ennen lähtöä. Bussissa on Mega-eventin talkoolaisia vastaamassa kyydistä.

Yhteiskuljetus järjestetään tilausajo-bussilla, joka kulkee Helsingistä Lahden, Jyväskylän ja Oulun kautta Kiilopäälle. Näiltä paikoilta voi myös nousta bussin kyytiin. Hinta on hieman alempi Jyväskylästä ja Oulusta kyytiin tuleville. Voit varata joko meno-paluukyydin tai yksisuuntaisen matkan jompaankumpaan suuntaan. Yksisuuntaisen matkan hinta on puolet meno-paluun hinnasta.

Yhteiskuljetuksen hinnat

Helsinki -Kiilopää 50 eur / hlö / suunta
Lahti – Kiilopää 50 eur / hlö / suunta
Jyväskylä – Kiilopää 45 eur / hlö / suunta
Oulu – Kiilopää 35 eur / hlö / suunta

 

Bussin alustava aikataulu

Menomatka to 13.6.2019

Lähtö Helsingistä klo 5:00
Lahdesta 6:25
Jyväskylästä 8:35
Oulusta 13:20
Kiilopäällä 21:00

Paluumatka su 16.6.2019

Lähtö Kiilopäältä klo 11:00
Oulussa 17:00
Jyväskylässä 22:00
Lahdessa 24:00
Helsingissä 01:30 (ma 17.6.)

Voit ilmoittaa kerrallaan 1-10 henkilöä. Varmista että sinulla on kaikkien yhteystiedot, ennen kuin aloitat ilmoittautumisen. Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä.