Midnight Sun Geocaching
14.—16.6.2019

MIDNIGHT SUN GEOCACHING

RAKASTU yöttömään yöhön – tunturipuron solinassa, keskiyön auringon alla. Geokätköilyn mega-event Midnight Sun Geocaching järjestetään jo toisen kerran kesäkuussa 2019. Nauti Lapin upeimmista maisemista ja tapaa sekä vanhoja että uusia geokätköilystä innostuneita ystäviä! 

Tapahtumapaikkana toimii Suomen Latu Kiilopää, joka Urho Kekkosen kansallispuiston kupeessa tarjoaa hienot puitteet niin kätköilyyn kuin muuhunkin luonnossa liikkumiseen. Tapahtuma sopii kaikille ulkoilusta ja retkeilystä pitäville, sekä kokeneemmille kätköilijöille että vasta lajiin tutustuneille. Myös perheille on kivaa tekemistä. Tutustu runsaaseen ohjelmaamme ja eri majoitusvaihtoehtoihin. Löydät sivuilta myös ohjeet Kiilopäälle saapumiseen.

Lähde mukaan Suomen pohjoisimpaan Megaan!

Loggaa mukaan tapahtumaan

Tapahtuman virallinen kätkökoodi on GC7REGW, ja kätkökuvauksen löydät Geocaching.comin sivuilta. Jos harkitset lähtöä Kiilopäälle, käy sivulla tekemässä Will attend -loggaus niin pysyt ajan tasalla tapahtuman uutisista.

Viikonlopun aikana järjestämme myös kolme oheistapahtumaa Kiilopäällä: Meet&Greet perjantaina, Midnight sun at Kiilopää lauantaina ja tietysti CITO sunnuntaiaamuna. 

Tule vapaaehtoiseksi

Haluatko vapaaehtoiseksi järjestämään tapahtumaa? Etsimme vielä muutamia talkoolaisia, erityisesti järjestysmiehiä. Laita sähköpostia tapahtuman koordinaattorille osoitteeseen virva.niissalo (at) iki.fi niin olemme sinuun yhteydessä.

 

 

Midnight Sun Geocaching uutiset