Vastaa lukijakyselyyn!

19.02.2015|Latu&Polku|

Uusin Latu&Polku-ilmestyi 16.2. Vastaa lukijakyselyyn, voit voittaa Omron-askelmittarin

Kerro meille, mitä tykkäsit uusimmasta Latu&Polku-lehdestä. Jätä yhteystietosi, niin osallistut kahden Omronin Style One 2.0 -askelmittarin arvontaan.

www.suomenlatu.fi/lukijakysely

Kommentit

Hiihtohommia

Mahtavaa infoa kaikkeen hiihtämiseen liittyvästä. Aloitin juuri tammikuussa uudestaan hiihtämisen 20 vuoden jälkeen ja kaikki info on tarpeen. Edellisen kerran hiihdin muistaakseni yläaseteella vuonna -94. Hiihtokipinä lähti liikkeelle Kirskaanniemen laavulla. Parin vaelluskaverin kanssa suunniteltiin tulevia reissuja ja alettiin miettimään muutamaa hiihtovaellusta Lappiin (toinen kolmen valtion rajalle ja toinen Suomen ja Venäjän rajalle), jotka toteutunevat ensi talvena. Ehtii hieman opetella hiihtotekniikkaa. Tänä keväänä, jos jäät ja kelit sallivat, pitäisi tehdä pieni viikonloppupisto Padasjoen saaristoon hiihtimillä.

- 19.02.2015

lukijakysely

Oli mielenkiintoista luettavaa riisitunturin kansallispuistosta. On minun syntymäseudulla ja kesäisin käydään monta kertaa. Siellä on hyviä polkuja ja rauhallista vaellus maastoa.

- 19.02.2015

Hiihtoloma Riisitunturilla

Kaikki Lappiin liittyvä vaeltaminen kiinnostaa ja on koluttu paikkoja paljon. Ihanaa lukea ja nähdä tutuista paikoista kuvia ja kirjoituksia. Lehti on kaikkine juttuineen todella hyvä ja lukemista kannesta kanteen riittää. Kiitos

- 19.02.2015

Kysely??

Mikiköhän emme saaneet lehteä lainkaan?

- 19.02.2015

Talviklassikko

Kertomus toi elävästi mieleeni oman talvivaellukseni Luirolle. Uupuneena mekin evästelimme ennen järven ylitystä mutta piristyneinä jatkoimme tuiskussa matkaamme. Järven ylittämin tuntui loputtomalta mutta lopulta jokin valo pilkisti lumipyryn välistä. Noin varttia meidän tulomme jälkeen paikalle saapui väsynyt mies joka kertoi, että ilman jälkiämme hän ei olisi koskaan löytänyt perille.

- 19.02.2015

Talviklassikko

sorry, näköjään nimeni tuli väärin. Olen siis Riitta Aaltonen en Tiitta

- 19.02.2015

paras lehti

Luen lehden aina heti, ihan oottaa iltaa, että pääsee sen kanssa sänkyyn. Itse asiassa pitäisi itsekin joku reissutarina lähettää, ne on NIIN hienoja lukea😍

- 19.02.2015

UUsin latu ja Polku

Ainoa juttu jonka luin kokonaan,oli Nuuksiosta kertova. Muut kalliiden reissujen kuvaukset ei köyhää kiinnostaneet.
Lehdessä voisi olla enemmän köyhiä tai keskituloisia kiinnostavia juttuja.
Vinkkejä miten teet itse varusteita tai miten itse korjaat niitä.

Miten retkeillä ja matkailla edullisesti.
Nyt lehti palvoo lähinnä rikkaita jäseniä ja perusjäsenet on jätetty huomiotta.

Tähän toivon parannusta.

Olisi edes palsta itsetekeville- ja korjaaville. Jotain jäsenläheistä- ja lähtöistä.
Nyt tuntuu että lehti on läjinnä rikkaille suunnattu.

- 20.02.2015

Picos de Europa

Suomen Ladun jäsenlehti jatkaa hyvällä tyylillä kirjoittelua erilaisista retkikohteista. Tällä kertaa Picos de Europa tuotiin tutuksi. Kotimaisten kohteiden lisäksi tämä osoittaa valveutunutta eurooppalaistunutta asennetta. Hyvä.

- 21.02.2015

Hiihtoloma Eiisitunturilla

Tosi kiva tarina

- 25.02.2015

Kurssit ja tapahtumat

Parasta lehdessä olivat kurssit ja tapahtumat sivut

- 02.03.2015

Kiitos erinomaisista kommenteista

Hieno kuulla, että viimeisin numero on saanut aikaan liikettä. Tavoitteenamme on tarjota elämyksiä, joiden kautta jokainen lukija löytäisi itselleen sopivimman tavan liikkua ja nauttia luonnosta.

Yllä esitettiin, että lehtemme on suunnattu rikkaille. Tämä ei millään tavalla pidä paikkaansa, sillä esim. kämppävaellusta ei voi millään tavalla pitää luksuksena - paitsi ehkä arjen luksuksena:). On ikävää, jos jollekin lukijalle on tällainen mielikuva syntynyt. Toki monet ulkoiluvarusteet ovat hinnakkaita, mutta usein hinta korreloi laadun kanssa. Kun ostaa kalliin tuotteen, joka kestää 15 vuotta, niin hinta per vuosi ei olekaan enää kallis. Laadukkaiden tuotteiden ostaminen on usein myös ekologisempi valinta.

Olemme viimeisen 3-4 vuoden aikana keränneet lukijapalautetta aktiivisesti. Lehteen ja sen sisältöön ollaan todella tyytyväisiä - siitä vielä kiitos teille!

- 04.03.2015

Paras lehti aikoihin,tämä uusin!

Oli mukava yllätys lukea juttua samaaneista!
Paras juttu tässä lehdessä.
Toiseksi paras oli juttu Tunsalta päin.
Olen itse käynyt kalastelemassa Tuntsa- ja Värriöjoella,kiivennyt Peuratunturille ja kauan sitten käynyt Sauoivallakin.

Edelleen kaipaisin eräänlaista palstaa lehteen,jossa voisi olla lukijoiden niksejä ja vinkkejä niin korjaukseen,kuin muuhunkin. Tai retkeilijöiden niksinarikka yms.

- 05.10.2015

Kommentoi