Latu & Polku -lukijakyselyn palkinnot arvottu

06.02.2015|Latu&Polku|

Lukijakyselyn palkintona kaksi paria Atlas-lumikenkiä.

Latu & Polku -lehden numeron 6/14 lukijakyselyn palkinnot on arvottu. Lasten Atlas-lumikengät menivät Satu Munkille ja Henri Sairalle.

Joulukuun lehti oli todella pidetty, sillä kyseinen numero sai lukijoilta arvosanaksi 4,4 (asteikolla 1 - 5, jossa 5 on maksimi). Lukijakyselyyn vastasi 113 henkilöä.

Myös viime syksynä tehty uudistus on miellyttänyt lukijoita, sillä uudistuskin sai arvosanakseen 4,4. Olemme siis tehneet selkeäsi jotakin oikein!

Tässä muutamia lukijoiden kommentteja:

"Aivan upea lehti. Mielenkiintoisia artikkeleita useita; Korvatunturin joulu, Talvivaeltajan varusteet, Vaarojen vaellus, Nammalkuru, jne. Tuotetietoa sopivasti. Taitto on myös hyvä."

"Uudistus on ollut mielestäni oikein onnistunut! Lehden parissa tulee nykyään vietettyä tunti jos toinenkin."

"Uudistunut lehti on hinta-laatu-suhteeltaan aika reippaasti laadun puolelle kallellaan! Tulee mieleen eräs saman kategorian maksullinen lehti, johon ei Latu&Polussa enää ole juurikaan eroa. Viimeisimmässä numerossa olisi ehkä voinut olla vähemmän juttuja matkoista ja joku välinetestiartikkeli tms. tilalla."

"Monipuolisuutensa ansiosta ns. uudetkin lukijat / tilaajat ovat kiinnostuneet lehden sisällöstä - ystävieni keskuudessa ainakin."

"Painii täysin samassa sarjassa esim. Retki-tai Erä-lehden kanssa. Osittain jopa parempi! Hienoa!"

"Olen ollut ilahtunut lehden freesistä ulkoasusta ja kivasta otteesta juttuihin. Näillä eteenpäin!"

Kommentoi