Uutiset

Image

Tietoa kävelykipinän palkinnoista ja arvonnoista

09.08.2022

Elokuu on saapunut, ja kävelykipinä-kampanjaa on jäljellä vielä kaksi kuukautta. Kävely toki jatkuu vuoden ympäri! Kävelykilometrikisassa on kävelty jo yli miljoona kilometriä ja Kävelykipinä-tapahtumia on järjestetty ympäri Suomen. Mainiota työtä jokaiselta!

Kävelykilometrikisan palkinnoista löytyy nyt lisää tietoa kävelykilometrikisan sivuilta. Kisan päätyttyä jokaisen sarjan (yksilösarja, parisarja, piensarja, suursarja) kolme parasta joukkuetta palkitaan tuotepalkinnoin. Lisäksi paras kävelykunta palkitaan. Viime vuonna voiton vei Enonkoski (kuvassa)

Lisäksi kaikkien kävelykilometrikisassa mukana olleiden joukkueiden kesken arvotaan yksi pääpalkinto: lomaosakkeen (2-6 hengelle) käyttö viikon ajaksi.

Myös kesken kisan kannustetaan porukoita kävelemään ja siksipä arvotaan kaikkien kävelijöiden kesken tuotepalkintoja. Palkintoja arvotaan elokuussa jokaisen sarjan joukkueiden kesken (kolme palkintoa per jokainen sarja) ja voittajajoukkueiden kapteeneille ilmoitetaan sähköpostitse.

Kävelykipinä-tapahtumia on kertynyt Suomen Ladun tapahtumakalenteriin mukavasti. Edellä mainittujen palkintojen lisäksi jokaisen tapahtumansa ilmoittaneen latuyhdistyksen kesken arvotaan niin ikään yksi lomaviikko Kiilopäällä. 

Onnea matkaan ja jatketaan yhteistä kävelyä!