KÄVELYKIPINÄ 2022

Kävelykipinä on kampanja, joka haastaa kaikki suomalaiset kävelemään. Toukokuusta syyskuuhun kestävässä kampanjassa on kaksi osaa: yhdistysten ja kuntien järjestämät paikalliset kävelytapahtumat sekä kaikkien halukkaiden kesken käytävä kävelykilometrikisa. Tule mukaan ja osallistu omalla tavallasi. Kävely on tarpeellista ja hyödyllistä kaikille ihmisille joka päivä!

Kävelykipinän kampanja-aika on 1.5.-30.9. Kävelyn ilosta saa kuitenkin nauttia koko vuoden ympäri!

 

Kuinka pääsen mukaan?

1. Osallistu paikalliseen Kävelykipinä-tapahtumaan. Tapahtumia järjestävät yhdistykset ja kunnat ympäri Suomen. Tapahtumat löytyvät Suomen Ladun tapahtumakalenterista

2. Järjestä oma tapahtuma! Voisiko juuri sinun latuyhdistyksesi, urheiluseurasi, työpaikkasi tai muu organisaatiosi järjestää kävelytempauksen paikkakunnallasi? Se on helppoa kun seuraatte ohjeita.

3. Osallistu kävelykilometrikisaan. Kisassa pyrit yksin tai joukkueen kanssa keräämään mahdollisimman monta käveltyä kilometriä toukokuusta syyskuuhun.

 

Kävelykipinän palkinnot

Palkintoja jaetaan Kävelykilometrikisan osallistujien kesken. Kävelykilometrikisan päätyttyä jokaisen sarjan (yksilösarja, parisarja, piensarja, suursarja) kolme parasta joukkuetta palkitaan tuotepalkinnoin. Lisäksi kaikkien mukana olleiden joukkueiden kesken arvotaan yksi pääpalkinto: lomaosakkeen (2-6 hengelle) käyttö viikon ajaksi Kiilopäällä. Lisäksi paras kävelykunta palkitaan.

 

Kävelykipinän päätöstapahtuma Helsingissä 10.10

Tervetuloa palkintojenjakoon Olympiastadionin itäpuolella olevalle Tahkon patsaalle maanantaina 10.10.2022 klo 14.00. Silloin palkitaan jokaisen sarjan kolme parasta ja luovutetaan iso pysti Suomen aktiivisimmalle kävelykunnalle eli Hartolalle

Fanfaarien jälkeen lähdetään yhdessä tekemään 5 km:n lenkki stadionin ja Töölönlahden ympäri. Välillä pysähdytään historiallisissa paikoissa kuten Paavo Nurmen patsaalla ja Töölönlahden Kuutamouintipaikalla. Kävely kestää 1 h 15 min. Lopuksi juodaan mehua Tahkon patsaalla.

Mikäli kolmesta parhaasta joukkueesta yksikään edustaja ei pääse tilaisuuteen, pyydetään olemaan yhteydessä Tuomo Jantuseen (tuomo@jantunen.fi), ja sopimaan palkintojen toimittamisesta postitse.

Yhteystiedot

Tuomo Jantunen, Tahko Pihkala -seuran puheenjohtaja
tuomo(at)jantunen.fi, 0400 417272

Maija Raasakka, kävelysihteeri
maija.raasakka(at)kavelykipina.fi

 

Kävelykipinän järjestää Tahko Pihkala -seura ry. Seura on Suomen Ladun jäsenyhdistys

Kävelykipinä uutiset

Image

Liikkuva perhe -ohjelma järjestää Perhe lisää liikettä -webinaarin

Tervetuloa Perhe lisää liikettä -webinaariin ke 30.8.2023 klo 14.00 - 16.00! Webinaarisarjan ”Lisää...

17.08.2023

Image

Tunnelmia Kävelykilometrikisan palkintojenjaosta

Kävelykisa 2022 osoitti suomalaisten aktiivisuuden Kävelykilometrikisa on tältä vuodelta maalissa. Kiitos...

15.10.2022

Image

Kävelykilometrikisa on päättynyt - onnea voittajille!

Vuoden 2022 kävelykilometrikisa on tullut päätökseen, ja samalla päättyy Kävelykipinä-kampanja. Ensi vuonna...

05.10.2022

Image

Ensimmäiset palkinnot on arvottu - onnea voittajille!

Kävelykipinän ja Kävelykilometrikisan elokuun arvontapalkinnot on nyt arvottu. Voittajajoukkueiden...

27.08.2022