Uutiset

Image

Rakastu tänä talvena hiihtoon!

09.12.2022

”Rakastan hiihtoa, koska siinä saa jatkuvasti haastaa itseään, se on myös tosi monipuolinen laji ja muutenkin se pahan olon tunne on kaikista parasta, varsinkin kilpailussa”, kertoo huippuhiihtäjä Jasmi Joensuu suhteestaan hiihtoon.

Ulkoilujärjestö Suomen Latu ja kotimainen Vauhti Speed Oy ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tavoitteena on saada Suomessa asuvat rakastumaan hiihtoon – joko ensimmäistä kertaa tai uudestaan.

”Vauhti Speed Oy on ylpeä saadessaan olla Suomen suurimman liikuntajärjestön kumppani. Yhteistyömme edistää konkreettisesti suomalaisten hyvinvointia liikunnan ja hiihtourheilun avulla. Toivomme, että rakkaus hiihtoon roihahtaa Suomessa liekkeihin”, operatiivinen johtaja Martti Uusitalo Vauhdilta maalailee.

”Osana tätä tavoitetta keräämme parhaillaan rakkaudentunnustuksia kaikenlaisilta hiihtäjiltä. Jasmi Joensuu nauttii hiihdon tuottamasta rääkistä, mutta suurimmalle osalle hiihto tarkoittaa ensisijaisesti liikunnan iloa ja hyvää oloa”, Suomen Ladun viestintä- ja markkinointipäällikkö Panu Könönen kertoo.

Rakkautensa hiihtoon voi tunnustaa sosiaalisen median kanavissa käyttämällä aihetunnistetta #rakastuhiihtoon.

Rakastu hiihtoon -kampanja tulee näkymään erityisesti sosiaalisessa mediassa koko hiihtokauden ajan. Lisätietoa kampanjasta löydät osoitteesta suomenlatu.fi/rakastuhiihtoon.


Hiihtokausi alkanut myös etelässä

Pääkaupunkiseudun suosituimmassa maastohiihtokeskuksessa Paloheinässä ladut valmistuvat parhaillaan. Suomen Ladun suksihuolto ja vuokraamo Paloheinässä avaa kauteen tänään perjantaina 9.12.

”Yhteistyö Vauhti Speed Oy:n kanssa mahdollistaa tälle kaudelle aivan uudenlaisen palvelukokonaisuuden, kun voiteet, sukset ja sauvat tulevat samalta kumppanilta”, Paloheinän hiihtopalveluista vastaava Milan Rantakari kertoo.

Vauhti Speed Oy on maailman vanhin voidevalmistaja, jonka modernit tuotantotilat sijaitsevat Tohmajärvellä Pohjois-Karjalassa. Yhtiö on myös laadukkaiden Fischerin suksien ja One Wayn hiihtosauvojen maahantuoja.

”Tällä kaudella Paloheinässä pääsee kokeilemaan Fischerin erilaisia suksia, lisäksi voitelut hoidetaan pääsääntöisesti ympäristöystävällisellä Vauhdin Pure-tuotesarjalla”, Rantakari kertoo.

Lisätietoja Suomen Latu Paloheinän toiminnasta: suomenlatu.fi/paloheina


Kiilopäähiihto avaa massahiihtokauden

Järjestyksessään 8. Kiilopäähiihto avaa hiihtokauden Saariselän ja Kiilopään upeissa tunturimaisemissa 10.12. Hiihtotapa on retkisarjassa perinteinen, kilpasarjoissa perinteinen tai vapaa.

”Kilpasarjan reitti kulkee Saariselän upeilla, hoidetuilla laduilla. Retkisarjaa varten teemme tunnelmallisen erämaaladun Kiiloselän ikimetsän suojiin”, kertoo Mervi Savolainen Suomen Ladusta.

Kiilopäähiihtoon odotetaan noin 200 osallistujaa. Tapahtumaan voi osallistua vielä paikan päällä, Suomen Latu Kiilopäällä sijaitsevassa kisakansliassa.

Lisätietoa Kiilopäähiihdosta osoitteesta www.kiilopaa.fi/kiilopaahiihto.


Suomen Ladun uusi yhteistyökumppani Vauhti Speed Oy on Suomalainen suksivoiteiden ja tarvikkeiden valmistaja, jonka juuret ulottuvat viime vuosisadan alkupuoliskolle. Vauhti on maailman vanhin voidevalmistaja.
vauhti.fi

 

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: