Uutiset

Image

Koko Suomi ladulla Kansallisena hiihtopäivänä!

19.01.2022

Kansallista hiihtopäivää vietetään 29.1. ja tavoitteena on innostaa ihmiset hiihtämään kaikkialla Suomessa! Nappaa sukset kainaloon, virittäydy talven tervehenkisimpään teemapäivään ja hiihdä hyvää mieltä. Osallistu tapahtumaan omalla tyylillä yksin tai yhdessä, paikallisissa tapahtumissa, Olympiastadionin majesteettisissa puitteissa tai omia reittejä hiihdellen!

Kansallinen hiihtopäivä järjestetään yhteistyössä Suomen HiihtoliitonSydänliitonTyöväen Urheiluliiton ja YLEn kanssa.

Noudatamme kaikissa tapahtumissa viranomaisohjeita koronapandemian suhteen. Tapahtumat järjestetään vain, mikäli se on turvallista.

Laturetkiä ja hiihtotapahtumia ympäri Suomen 

Suomen Ladun jäsenyhdistykset järjestävät laturetkiä ja hiihtotapahtumia ympäri Suomen. Katso lähin tapahtumapaikkasi täältä!

Lisää paikallisia tapahtumia löydät Sydänliiton ja Työväen Urheiluliiton sivuilta. 

Kansallinen Hiihtopäivä Helsingin Olympiastadionilla

Vaikka liike on maanlaajuinen, Helsingin Olympiastadion toimii tapahtuman keskuspaikkana. Olympiastadionilla hiihtotyyli on perinteinen ja varausjärjestelmän kautta on myös mahdollista vuokrata sukset,sauvat ja monot. Turvallisen hiihtokokemuksen varmistamiseksi Olympiastadionilla hiihtämiseen tulee varata aika. Ajan varaaminen ja hiihtäminen on ilmaista. 

Pääset varaamaan oman hiihtoaikasi Helsinki Ski Weeksin sivuilta, siirry tästä varaamaan.

Kansallisen hiihtopäivän ajankohtaiset terveysturvallisuuteen liittyvät toimenpiteet löydät Helsinki Ski Weeksin sivuilta. 

#kansallinenhiihtopäivä #kaikkiladulle #rakastuhiihtoon