Tietoa jäsenyydestä

Jäseneksi liitytään Suomen Ladun jäsenyhdistyksen kautta, joita on 184 eri puolella Suomea.

Löydät Jäsenyhdistyshaku-sivultamme oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistyksen tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Miten jäsenyyden hinta määräytyy?

Jäsenyyden hinta määräytyy kunkin paikallisyhdistyksen vahvistaman jäsenmaksun mukaan. Saat oman yhdistyksesi maksutiedot Jäsenyhdistyshaku-sivultamme syöttämällä yhdistyksen nimen hakukenttään.

Jäsenyys laskutetaan vuosittain paperilaskulla, jonka oikeassa yläkulmassa on irti repäistävä jäsenkortti. Tällä hetkellä emme tarjoa e-laskua tai sähköisessä muodossa olevaa jäsenkorttia. Ensimmäistä kertaa verkossa liittyessä jäsenyys on mahdollista maksaa verkkomaksuna verkkopankissa.

Liity jäseneksi verkkosivuillamme

Liittyminen tapahtuu klikkaamalla alla olevaa "Liity jäseneksi tästä" -linkkiä, joka ohjaa sinut sähköiseen liittymislomakkeeseen:

1. Voit tilata postitse paperilaskun, jonka oikeassa yläkulmassa on irti repäistävä jäsenkortti. Jäsenlasku postitetaan kahden viikon sisällä liittymisestä.

2. Voit maksaa jäsenyyden heti, jolloin jäsenkortti lähetetään sähköpostiisi. Verkkomaksuna jäsenyyden maksaneille ei lähetetä jäsenkorttia ilman erillistä pyyntöä. Voit kuitenkin pyytää paperisen jäsenkortin jäsenpalvelusta: jasenpalvelu@suomenlatu.fi.

Yksi liittyminen riittää. Jäsenmaksu maksetaan kalenterivuodelta, ja jatkossa jäsenlasku ja jäsenkortti lähetetään sinulle joka vuosi tammikuussa. Jäsenyys päättyy, kun ilmoitat erosta Suomen Ladun jäsenpalveluun tai omaan jäsenyhdistykseesi.

Tervetuloa mukaan edistämään suomalaisten ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia yhdessä yli 90 000 lajitoverisi kanssa!

Liity jäseneksi tästä

Mitä etuja jäsenyyteen kuuluu?

Suomen Ladun jäsenenä saat alennuksia järjestämistämme koulutuksista, kursseista, vaelluksista ja tapahtumista. Lisäksi postilaatikkoosi kolahtaa Latu & Polku -lehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Jäsenenämme kuulut myös johonkin paikalliseen jäsenyhdistykseemme, joten saat myös oman jäsenyhdistyksesi palvelut ja tiedotteet. Suomen Ladun jäsenet saavat rahanarvoisia liikunnallisia etuja niin majoituspalveluista kuin retkeilytarvikkeista. Katso kaikki jäsenetumme ja ohjeet etujen saamiseksi kohdasta Jäsenedut.

Suomen Ladun jäsenyhdistyksillä on myös omia paikallisia etuja. Kysy lisää omasta yhdistyksestäsi.

Mistä jäsenkortin saa?

Kun olet liittynyt jäseneksi, sinulle postitetaan noin kahden viikon sisällä jäsenmaksulasku. Laskun oikeassa yläkulmassa on irrotettavana joko tavallinen jäsenkortti tai perhejäsenyyskortti. 1.10. jälkeen liittyneille ei lähetetä laskua eikä jäsenkorttia kuluvalta vuodelta, vaan jäsenmaksulasku saapuu vasta tammikuussa.

Liittymisen yhteydessä verkkomaksuna jäsenyytensä maksaneilla on mahdollisuus tulostaa jäsenkortti maksutapahtuman päätteeksi. Verkkomaksuna jäsenyyden maksaneille ei lähetetä jäsenkorttia ilman erillistä pyyntöä. Voit kuitenkin pyytää jäsenkortin jäsenpalvelusta: jasenpalvelu@suomenlatu.fi.

Liittyminen loppuvuodesta loka-joulukuussa

1.10. jälkeen ei enää laskuteta kuluvan vuoden jäsenmaksua. 17.11. mennessä liittyneille lähetämme vuoden viimeisen Latu&Polku-lehden.

Jäsenenä voit osallistua jäsenyhdistyksen toimintaan myös kuluvana vuonna, mutta jäsenkortin saat tammikuussa saapuvan jäsenmaksulaskun yhteydessä.

Mikäli haluat maksaa jäsenyyden jo kuluvalle vuodelle, ota yhteyttä Suomen Ladun jäsenpalveluun: jasenpalvelu@suomenlatu.fi.

Mistä saan tietoa Suomen Ladun toiminnasta?

Suomen Ladun nettisivustolla on kattavasti tietoa toiminnastamme. Hyvään alkuun pääset tutustumalla Lajit-, Tapahtumat- ja Koulutukset-sivuihin.