Olen jo jäsen

Miten jäsenyyden hinta määräytyy?

Jäsenyyden hinta määräytyy kunkin paikallisyhdistyksen vahvistaman jäsenmaksun mukaan. Saat oman yhdistyksesi maksutiedot Jäsenyhdistyshaku-sivultamme syöttämällä yhdistyksen nimen hakukenttään.

Miten teen osoitteenmuutoksen?

Suomen Ladulla on käytössä Postin osoitepäivitys. Jos sinulla on osoiteluovutuskielto Postissa, voit ilmoittaa uuden osoitteen Suomen Ladun Palvelukortilla. Tieto osoitteenmuutoksesta menee myös yhdistykseen.

Miten vaihdan jäsenlajia?

Kun jäsenmaksu on maksettu, ei jäsenlajia voi vaihtaa kuluvana vuotena. Jos ehdit jo maksaa, ota yhteyttä Suomen Ladun jäsenpalveluun. Jäsenpalvelu kirjaa muutokset jäsentietoihin valmiiksi seuraavalle vuodelle.

Miten vaihdan jäsenyhdistystä?

Kun jäsenmaksu on maksettu, ei yhdistystä voi vaihtaa kuluvana vuotena. Jos ehdit jo maksaa, ota yhteyttä Suomen Ladun jäsenpalveluun. Jäsenpalvelu kirjaa muutokset jäsentietoihin valmiiksi seuraavalle vuodelle. Toiseen yhdistykseen on kuitenkin mahdollista ostaa henkilökohtainen rinnakkaisjäsenyys loppuvuodeksi.

Miten voin lisätä perhejäsenyyteeni perheenjäseniä?

Voit lisätä samassa osoitteessa asuvia perheenjäseniä (1-2 aikuista ja kaikki alle 18-vuotiaat lapset, jotka asuvat samassa taloudessa) ottamalla yhteyttä jäsenpalveluumme. Tieto liittymisestä menee myös yhdistykseen.

Voinko osallistua oman jäsenyhdistykseni toiminnan lisäksi myös muiden jäsenyhdistysten toimintaan?

Varmista osallistuminen yhdistyksestä tai voit liittyä rinnakkaisjäseneksi. Rinnakkaisjäsenyys on halvempi kuin jo maksamasi pääjäsenyys.

Päättyykö jäsenyys, jos jätän jäsenmaksun maksamatta?

Jäsenyys ei pääty automaattisesti, jos jättää jäsenmaksun maksamatta. Tarvitsemme jäsenyyden päättämisestä erillisen ilmoituksen. Palvelukortti on kätevin tapa päättää jäsenyys. Tieto erosta menee myös yhdistykseen.