Olen jo jäsen

Muutokset jäsentietoihin

Miten voin vaihtaa jäsenlajia tai -yhdistystä?

Niin kauan kun jäsenmaksua ei ole maksettu, voi jäsentietoihin tehdä muutoksia. Jäsenlaskut lähetetään aina tammikuussa.
Kun jäsenmaksu on maksettu, ei jäsenlajia tai jäsenyhdistystä voi vaihtaa kuluvana vuotena. Jos ehdit jo maksaa, muutokset jäsentietoihin voi kirjata valmiiksi seuraavalle vuodelle. Olethan yhteydessä jäsenpalveluun ajoissa ennen tammikuuta!

Rinnakkaisjäsenyys

Rinnakkaisjäsenenä voit olla mukana usean jäsenyhdistyksen toiminnassa. Rinnakkaisjäsenyys edellyttää voimassa olevaa pääjäsenyyttä. Rinnakkaisjäsenyyden hinnan löydät Jäsenyhdistyshaku-sivultamme syöttämällä yhdistyksen nimen hakukenttään.

Miten toimin, jos muutan toiseen osoitteeseen?

Suomen Ladulla on käytössä Postin osoitepäivitys kerran viikossa. Jos osoitteenmuutoksesi ei ole tullut Postin kautta, voit tehdä sen Palvelukortillamme, joka on myös Latu & Polku -lehdessämme. Samalla voit ilmoittaa jäsenyyden siirrosta lähimpään yhdistykseesi. Siirto astuu voimaan seuraavan laskutuskauden alusta. Kun jäsenmaksu on maksettu, ei yhdistystä voi vaihtaa enää kuluvana vuotena.

Miten voin liittää perheenjäseniäni Suomen Ladun jäseneksi?

Jos sinulla on jo perhejäsenyys, voit lisätä samassa osoitteessa asuvia perheenjäseniä kesken vuoden. Tämä tapahtuu olemalla yhteydessä jäsenpalveluumme. Jos sinulla on ainoastaan henkilöjäsenyys, et voi vaihtaa sitä perhejäsenyydeksi kesken vuotta. Voit kuitenkin ostaa perhejäsenyyden henkilöjäsenyyden rinnalle kuluvaksi vuodeksi ja vaihtaa kokonaan perhejäsenyyteen ennen seuraavan vuoden jäsenmaksun maksamista.

Mistä saan tietoa Suomen Ladun toiminnasta?

Suomen Ladun nettisivustolla on kattavasti tietoa toiminnastamme. Hyvään alkuun pääset tutustumalla Lajit-, Tapahtumat- ja Koulutukset-sivuihin.

Mistä saan tietoa oman jäsenyhdistykseni toiminnasta?

Oma jäsenyhdistyksesi tiedottaa sinulle suoraan käyttämiään kanavia pitkin (esim. sähköpostitse), mutta eri yhdistysten aktiivisuus tiedottamisessa vaihtelee. Useimmilla paikallisyhdistyksillä on omat nettisivut, joita voit seurata. Kätevä tapa seurata oman paikallisyhdistyksesi tai lähialueesi tapahtumia on Suomen Ladun nettisivujen tapahtumakalenteri, johon yhdistykset päivittävät tapahtumatietojaan. Voit hakea tapahtumia alueen, yhdistyksen tai lajin mukaan.

Voinko osallistua jäsenyydelläni myös muiden jäsenyhdistysten toimintaan?

Jos haluat osallistua toisen Suomen Ladun jäsenyhdistyksen toimintaan mukaan, varmista osallistuminen yhdistyksestä tai liity oman jäsenyyden lisäksi rinnakkaisjäsenenä haluamaasi yhdistykseen.

Päättyykö jäsenyys, kun jätän jäsenmaksun maksamatta?

Jäsenyys ei pääty automaattisesti, jos jättää jäsenmaksun maksamatta. Tarvitsemme jäsenyyden päättämisestä erillisen ilmoituksen. Palvelukortti on kätevin tapa täyttää ilmoitus.