Mukavin meritie Tallinnaan...


...on nyt entistäkin nopeampi! Uudistunut Viking XPRS on saanut kaverikseen nopean Viking FSTR:n, jolla matka Tallinnaan taittuu alle kahdessa tunnissa. Se tarkoittaa myös sitä, että Helsingistä Tallinnaan on jopa viisi lähtöä päivässä. Ensimmäinen lähtö Helsingistä on klo 8.00 ja viimeinen paluu Tallinnasta on klo 20.15. Nyt on valinnanvaraa sekä lähtöajan että maissaoloajan suhteen – valitse suosikkisi valmiista vaihtoehdoista tai suunnitteleaikataulu mielesi mukaan!

Tervetuloa Punaisille laivoille nauttimaan  parhaista hetkistä! Vaihda vapaalle tähtiviihteen tahtiin ja nauti monipuolisten ravintoloidemme makupaloista! Miltä kuulostaisi vaikkapa maistelumenu Gabriellan No Name -ravintolassa? Merimatka on totta kai myös shoppailumatka, merimyymälöistä hankit tuliaiset itselle ja lahjaksi edullisin merihinnoin. Arvokuponkitarjousten ansiosta piipahdat nyt merelle mukavasti jopa puoleen hintaan!

Klikkaamalla alla olevaa linkkiä pääset tutustumaan Viking Linen arvokuponkitarjouksiin ja alennuskoodeihin. Kupongit ovat voimassa reittimatkoilla Helsingistä Tallinnaan ja Helsingistä Tukholmaan sekä seuraavilla risteilyllä: Päiväristeily Tallinnaan ja Miniristeily Helsingistä. Katso tarkemmat tiedot kupongeista.

Kupongit ovat alla olevan linkin takana. Lataa ne itsellesi ja varaa matka!
http://www.vikingline.fi/edut/suomen_latu