OUNASVAARAN LAKITUVAT

Lämpimästi tervetuloa Ounasvaaralle Rovaniemen kupeeseen upeisiin maisemiin ja Lakitupien viihtyisiin tiloihin!
Korkeatasoisesti varustetuissa 67 m²:n lomahuoneistoissa on majoitustilat kuudelle hengelle kahdessa makuuhuoneessa, täysin varusteltu keittiö, olohuone, parvi, 2 kylpyhuonetta sekä sauna heti-valmiilla kiukaalla. Oleskelutilan kruunaa takka ja mökistä löytyy varustelutaso pidemmällekin viipymiselle.

Ounasvaaran ulkoilualue on monipuolinen urheilun, ulkoilun ja vapaa-ajan ympärivuotinen keskus. Välittömässä läheisyydessä on luontopolkujen ja latujen verkosto, laskettelurinteet, golfkeskus sekä SantaSportin liikunta- ja hyvänolon palvelut.

Loma-asunnoista pääset suoraan suksilla laduille, kesällä lenkkipolulle ja sauvakävely- ja maastopyöräilyreiteille. Mökit sijaitsevat Ounasvaaran hiihtokeskuksen päällä ja kesälläkin ympäristöstä löytyvät mainiot urheiluvaihtoehdot sekä marjastus- ja sienestysmahdollisuudet. Ounasvaaran hiihtokeskuksessa on 7 laskettelurinnettä ja kansainväliset mitat täyttävä Halfpipe sekä molipulinen street. Hiihtokeskuksessa sijaitsevan ensilumen ladun ansiosta hiihtämään pääset jo ennen luonnon lumia. Hiihtomaassa voit opetella hiihtotekniikoita pientenkin lasten kanssa. Lappi Areenalla on erinomaiset jääurheilun puitteet ja tarjolla monialaisia tapahtumia. Lisäksi alueella on ympärivuotinen 18 -reikäinen golfrata, frisbeegolfrata, kesä- ja talvikelkkarata sekä alamäkipyöräilyreitistö.

Kävelymatkan päässä on Rovaniemen kulttuuri-, ostos- ja harrastus- mahdollisuudet. Rovaniemen kuuluisimmassa nähtävyyspaikassa, Joulupukin Pajakylässä, voit tavata joulupukin kertoaksesi hänelle salaisimmatkin haaveesi.

Suomen Ladun jäsenille -5% alennus jäsenkortin numerolla. Varaukset ja lisätietoja: 016-311 485 tai safartica(a)safartica.com