HOLIDAY CLUB

Tutustu kohteisiimme: holidayclub.fi

Holiday Club -kylpyläkohteet tarjoavat unohtumattomia lomia ympärivuotisesti. Upea luonto sekä monipuoliset sisä- ja ulkoharrasteet luovat puitteet lomanvietolle, josta nauttivat kaikenikäiset.

Vaella tuntureilla ruskan aikaan, hiihdä ensilumella tai kimaltelevilla keväthangilla ja golfaa auringonlaskun väreissä.

Holiday Club Katinkullassa, Pohjoismaiden monipuolisimmassa lomakohteessa, voit nauttia kylpylän poreista, kokeilla frisbeegolfia tai vaikka lähteä Vuokatin rinteisiin.

Holiday Club Kuusamon Tropiikki on lomakeidas upean Petäjälammen rannalla. Ulkoilumaastot ja trooppinen kylpylä takaavat virkistävän loman, eivätkä Rukan rinteetkään ole kaukana.

Holiday Club Sallassa voit kokea tunturikylpylän tunnelmaa Koillis-Lapin luonnon ympäröimässä lomakeskuksessa. Vaella erämaassa ja tuntureilla tai nauti kesällä yöttömien öiden upeudesta.

Holiday Club Saariselkä on Euroopan pohjoisin kylpylähotelli ja loma-asuntokohde. Pohjois-Lapin tunturiluonto luo upeat puitteet niin hiihdolle ja lumikenkäilylle kuin moottorikelkkailullekin.