Hanki jäsen

Suomen Ladun elinehto ovat paikallisesti toimivat jäsenyhdistykset. Tarjoamme mukavan yhteisön matalan kynnyksen liikuntaan, mihin on helppo kutsua myös ystävä tai naapuri mukaan. Suomen Ladun jäsenmäärä on tällä hetkellä yli 83 000. Hurjin kasvuvauhti on viime vuosina tasaantunut, mutta suomalaisten tarve ulkoilulle ja yhteisöllisyydelle ei ole kadonnut mihinkään. Latu-jengissä on vielä tilaa! Hankkimalla uuden jäsenen joukkoomme, saat itse lahjan. 

Uusin kampanjalahja julkaistaan jokaisen Latu & Polku -lehden palvelusivuilla. Lahja postitetaan jäsenhankkijalle sen jälkeen, kun uusi jäsen on maksanut jäsenmaksunsa. Ao. lahja on voimassa, kunnes uusi Latu & Polku lehti ilmestyy

 

Tämän lehden jäsenhankintalahjana on sporttinen heijastinliivi, joka on erinomainen pimenevien syysiltojen juoksu-, pyörä- ja kävelylenkeille.

Ilmoita uusi jäsen tästä...

Kampanjaohjeet ja -säännöt

  • Hanki jäsen -kampanjalomake ohjaa ensin valitsemaan yhdistyksen, jonka jälkeen pääsee valitsemaan Hanki jäsen -toiminnon. Hanki jäsen -palkinnon saa uudesta jäsenestä.
  • Hyväksyttävät jäsenyyslajit ovat henkilöjäsenyys, perhejäsenyys ja nuorisojäsenyys. Rinnakkaisjäsenyys ei oikeuta palkintoon. Jäsenhankkija saa jokaisesta ilmoittamastaan uudesta jäsenestä palkinnon (Huom! perhejäsenyydestä vain yksi palkinto).
  • Uusi jäsen/perhe ei saa olla ennestään Suomen Ladun jäsen.
  • Jäsenhankkijan pitää olla Suomen Ladun jäsen. Uudella jäsenellä voi olla vain yksi jäsenhankkija.
  • Palkinto toimitetaan jäsenhankkijalle, kun uusi jäsen on maksanut jäsenmaksunsa. Palkinnot lähetetään kerran kuukaudessa. Palkinto määräytyy uuden jäsenen Suomen Ladun jäsenrekisteriin vientipäivän mukaan.
  • Kampanjaan voivat osallistua vain jäsenyydet, jotka on ilmoitettu kampanjasivuilla olevalla sähköisellä lomakkeella, Latu & Polku -lehden palvelukortilla tai puhelimitse Suomen Ladun jäsenpalveluun. Kilpailuissa, messuilla tai vastaavissa yleisötapahtumissa hankitut jäsenyydet eivät oikeuta tavarapalkintoon.
  • Suomen Latu varaa oikeuden muuttaa jäsenhankintapalkinnon vastaavan arvoiseen toiseen tuotteeseen. Suomen Latu varaa oikeuden muuttaa kampanjasääntöjä.
  •  Sääntöpäivitys 4.10.2017
  • Osa Suomen Ladun jäsenyhdistyksistä ei ole mukana keskitetyssä jäsenmaksujärjestelmässä tai yhdistyksen liittymismekanismi on erilainen, siksi seuraavat yhdistykset ja niihin liittyneet uudet jäsenet eivät ole mukana Hanki jäsen -kampanjassa: Kajak ry, Satakunnan Kansansoutu ry , Metsämörriohjaajat ja Latuneuvojat ry.

 

huom! Hanki jäsen-kampanjaan ei voi yhdistää muita kampanjoita, kuten lahjajäsenyyskampanjaa.