Anna lahjaksi ulkoilun iloa!

Anna lahjaksi jäsenyys

Mitä ostaa lahjaksi ystävälle, jolla on jo kaikkea?

Anna ystävällesi liikunnan iloa koko vuodeksi ja ole mukana tukemassa arvokasta työtä suomalaisen ulkoilun ja terveysliikunnan edistämiseksi. Suomen Ladun jäsenedut ovat kattava paketti elämyksiä ja sporttia. Lahjansaaja saa viisi kertaa vuodessa kotiinsa retkeilyn, ulkoilun ja kuntoliikunnan erikoislehden Latu & Polku, oman jäsenyhdistyksensä tiedotteita ja palveluita sekä lukuisia muita liikunnallisia etuja. Jäsenyyden hinta määräytyy jäsenyhdistyksen ja jäsentyypin mukaan.

Lahjajäsenyys on voimassa valintasi mukaan joko toistaiseksi tai kalenterivuoden loppuun. Uudet jäsenmaksut laskutetaan aina tammikuussa. Mikäli lahjan saajan jäsenyys on päättymässä vuoden lopussa, postitamme lahjan saajalle kirjeen, jossa tarjoamme jäsenyyden jatkamista omana jäsenyytenä.

Voit valita lahjansaajalle lähimmän tai parhaiten sopivan yhdistyksen. Voit myös valita henkilöjäsenyyden tai perhejäsenyyden (samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet). Jäsenyyden voi tilata ja maksaa verkossa omilla pankkitunnuksilla.

Lahjansaajalla on oikeus kieltäytyä jäsenyydestä.

Jäsenmaksuja ei laskuteta 1.10. jälkeen. Uusi jäsen saa kuitenkin jäsenetuna vuoden viimeisen Latu ja Polku -lehden. Uusi jäsen voi osallistua jäsenyhdistyksen toimintaan myös kuluvana vuonna, mutta ilman maksettua jäsenyyttä hän ei ole oikeutettu jäsenkorttiin tai jäsenetuihin. 1.10. jälkeen liittyneet saavat jäsenkortin tammikuussa saapuvan jäsenmaksulaskun yhteydessä. Mikäli haluat maksaa jäsenyyden jo kuluvalle vuodelle, ota yhteyttä Suomen Ladun jäsenpalveluun: jasenpalvelu@suomenlatu.fi.

Osta jäsenyys lahjaksi tästä!