Tietoa jäsenyydestä

Jäseneksi liitytään Suomen Ladun jäsenyhdistyksen kautta, joita on 184 eri puolella Suomea. Löydät Jäsenyhdistyshaku-sivultamme oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistyksen tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Miten jäsenyyden hinta määräytyy?

Jäsenyyden hinta määräytyy kunkin paikallisyhdistyksen vahvistaman jäsenmaksun mukaan. Saat oman yhdistyksesi maksutiedot Jäsenyhdistyshaku-sivultamme syöttämällä yhdistyksen nimen hakukenttään.

Liity jäseneksi verkkosivuillamme

Liittyminen tapahtuu klikkaamalla alla olevaa "Liity jäseneksi tästä" -linkkiä, joka ohjaa sinut sähköiseen liittymislomakkeeseen:

1. Voit tilata postitse paperilaskun, jonka oikeassa yläkulmassa on irti repäistävä jäsenkortti. Jäsenlasku postitetaan kahden viikon sisällä liittymisestä.

2. Voit maksaa jäsenyyden heti, jolloin jäsenkortti lähetetään sähköpostiisi. Verkkomaksuna jäsenyyden maksaneille ei lähetetä jäsenkorttia ilman erillistä pyyntöä. Voit kuitenkin pyytää paperisen jäsenkortin jäsenpalvelusta: jasenpalvelu@suomenlatu.fi.

Yksi liittyminen riittää. Jäsenmaksu maksetaan kalenterivuodelta, ja jatkossa jäsenlasku ja jäsenkortti lähetetään sinulle joka vuosi tammikuussa. Jäsenyys päättyy, kun ilmoitat erosta Suomen Ladun jäsenpalveluun tai omaan jäsenyhdistykseesi.

Tervetuloa mukaan edistämään suomalaisten ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia yhdessä yli 90 000 lajitoverisi kanssa!

Liity jäseneksi tästä

Mitä etuja jäsenyyteen kuuluu?

Suomen Ladun jäsenenä saat alennuksia järjestämistämme koulutuksista, kursseista, vaelluksista ja tapahtumista. Lisäksi postilaatikkoosi kolahtaa Latu & Polku -lehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Jäsenenämme kuulut myös johonkin paikalliseen jäsenyhdistykseemme, joten saat myös oman jäsenyhdistyksesi palvelut ja tiedotteet. Suomen Ladun jäsenet saavat rahanarvoisia liikunnallisia etuja niin majoituspalveluista kuin retkeilytarvikkeista. Katso kaikki jäsenetumme ja ohjeet etujen saamiseksi kohdasta Jäsenedut.

Suomen Ladun jäsenyhdistyksillä on myös omia paikallisia etuja. Kysy lisää omasta yhdistyksestäsi.

Liittyminen loppuvuodesta loka-joulukuussa

1.10. jälkeen ei enää laskuteta kuluvan vuoden jäsenmaksua. 17.11. mennessä liittyneille lähetämme vuoden viimeisen Latu&Polku-lehden.

Liittymällä jäseneksi voit osallistua jäsenyhdistyksen toimintaan, mutta Suomen Ladun jäsenetuja pääset hyödyntämään tammikuusta 2023 alkaen maksettuasi jäsenmaksun.

Mikäli haluat maksaa jäsenyyden jo kuluvalle vuodelle, ota yhteyttä Suomen Ladun jäsenpalveluun: jasenpalvelu@suomenlatu.fi.

Mistä saan tietoa Suomen Ladun toiminnasta?

Suomen Ladun nettisivustolla on kattavasti tietoa toiminnastamme. Hyvään alkuun pääset tutustumalla Lajit-, Tapahtumat- ja Koulutukset-sivuihin.