Tietoa jäsenyydestä

Jäseneksi liitytään Suomen Ladun jäsenyhdistyksen kautta, joita on 184 eri puolella Suomea. Löydät Jäsenyhdistyshaku-sivultamme oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistyksen tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Miten jäsenyyden hinta määräytyy?

Jäsenyyden hinta määräytyy kunkin paikallisyhdistyksen vahvistaman jäsenmaksun mukaan. Saat oman yhdistyksesi maksutiedot Jäsenyhdistyshaku-sivultamme syöttämällä yhdistyksen nimen hakukenttään.

Liity jäseneksi verkkosivuillamme

Liittyminen tapahtuu klikkaamalla alla olevaa "Liity jäseneksi tästä" -linkkiä, joka ohjaa sinut sähköiseen liittymislomakkeeseen:

1. Voit maksaa jäsenyyden heti. Lähetämme sähköpostiosoitteen ilmoittaneille linkin itseasiointisivustolle sekä lisätietoa jäsenyydestä vuorokauden kuluessa. Jäsenkorttisi löydät itseasiointisivustolta.

2. Voit tilata postitse paperilaskun. Jäsenlasku postitetaan kahden viikon sisällä liittymisestä.

Yksi liittyminen riittää. Jäsenmaksu maksetaan kalenterivuodelta, ja jatkossa jäsenlasku lähetetään sinulle joka vuosi tammikuussa. Jäsenyys päättyy, kun ilmoitat erosta Suomen Ladun jäsenpalveluun tai omaan jäsenyhdistykseesi.

Tervetuloa mukaan edistämään suomalaisten ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia yhdessä yli 90 000 lajitoverisi kanssa!

Liity jäseneksi tästä

Mitä etuja jäsenyyteen kuuluu?

Suomen Ladun jäsenenä saat alennuksia järjestämistämme koulutuksista, kursseista, vaelluksista ja tapahtumista. Lisäksi postilaatikkoosi kolahtaa Latu & Polku -lehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Jäsenenämme kuulut myös johonkin paikalliseen jäsenyhdistykseemme, joten saat myös oman jäsenyhdistyksesi palvelut ja tiedotteet. Suomen Ladun jäsenet saavat rahanarvoisia liikunnallisia etuja niin majoituspalveluista kuin retkeilytarvikkeista. Katso kaikki jäsenetumme ja ohjeet etujen saamiseksi kohdasta Jäsenedut.

Suomen Ladun jäsenyhdistyksillä on myös omia paikallisia etuja. Kysy lisää omasta yhdistyksestäsi.

Liittyminen loppuvuodesta loka-joulukuussa

Lokakuusta alkaen uusille jäsenille lähetetään seuraavan vuoden jäsenmaksulasku heti liittymisestä. Kuluvasta vuodesta ei enää mene jäsenmaksua, vaan lasku on ns. 3+12-malli. Uusi jäsen ostaa seuraavan vuoden jäsenyyden saaden kuluvan vuoden jäsenyyden kaupan päälle.
 

Mistä saan tietoa Suomen Ladun toiminnasta?

Suomen Ladun nettisivustolla on kattavasti tietoa toiminnastamme. Hyvään alkuun pääset tutustumalla Lajit-, Tapahtumat- ja Koulutukset-sivuihin.