Suomen Latu Hiihtopalvelut

Suomen Ladun Hiihtopalvelu tarjoaa välinevuokrausta ja myyntiä, suksien voitelua sekä hiihtokursseja aikuisille ja lapsille.

Paloheinän ulkoilualueella on hiihtäjille loistavat puitteet hiihdon harrastamiseen. Latuverkosto on monipuolinen ja tykkilumiladut takaavat hiihtomahdollisuudet läpi talven.

Hiihtopalvelut tarjoaa ammattitaitoista suksien huoltoa ja voitelupalveluja, välinevuokrausta hiihtoon, lumikenkäilyyn sekä maastopyöräilyyn. Kurssitarjonnasta pääsee valitsemaan sopivan hiihtokoulun itselle tai hiihtoa opettelevalle lapselle.

Latutilanteen löydät täältä

 

Hiihtopalvelut on suljettu tältä kaudelta.

Kiitos kuluneesta talvesta, talven tultua tavataan taas Paloheinässä!

 

 Tuoreimmat Facebookissa

 

Suomen Latu Hiihtopalvelut Paloheinä: Hyviä uutisia! Paloheinä saa uuden toimijan kesäajan aktiviteetteihin, kun Seikkailupuisto Korkee aloittaa toimintansa toukokuussa. Tervetuloa Paloheinään!

 

Suomen Latu Hiihtopalvelut Paloheinä: Hiihtopalveluiden ovet on suljettu kuluneelta kaudelta. Oli ilo tavata talven aikana paljon uusia ja vanhoja hiihdon ystäviä hiihtokursseilla, suksihuollossa ja välinevuokraamossa, sekä tietenkin fatbikejen myötä talvipyöräilijöitä. Iso kiitos teille ja mahtaville hiihdonohjaajille sekä Helsingin kaupungin liikuntaviraston väelle loistavista olosuhteista Paloheinässä! Nyt on aika nauttia kevätauringosta ja kesästä. Talven tullen taas tavataan.

 

Suomen Latu Hiihtopalvelut Paloheinä: Paloheinän aamussa on jo hyvinkin keväiset lämpötilat ☀️ ja hiihtopalvelu siirtyy pikkuhiljaa kesätauolle. Vielä tällä viikolla on mahdollista tuoda sukset huoltoon! Soita ja varmista että paikalla on väkeä ☀️☀️

 

Suomen Latu Hiihtopalvelut Paloheinä: Viimeisien aukiolopäivien ajan myymme 2015/2016 vuokrasuksia tarjousten perusteella. Lähtöhinnan päätät itse! Tervetuloa!! Hiihtopalvelu avoinna tänään klo 19:00 asti ja viikonloppuna 10:00-16:00.

 

Suomen Latu Hiihtopalvelut Paloheinä: Latujen huolto käynnissä Paloheinässä, vielä pääsee hiihtämään!

 

Suomen Latu Hiihtopalvelut Paloheinä: Oletko suuntaamassa keväthangille? Huollata sukset ennen lähtöä niin pääset kohteessa heti ladulle! Palvelemme tällä viikolla arkisin 12:00-19:00 ja viikonloppuna 10:00-16:00.

 

Suomen Latu Hiihtopalvelut Paloheinä: Päivän vinkki Paloheinän laduille, sukset kannattaa puhdistaa hiihdon jälkeen kunnolla. Lumi on nyt todella likaista, rätin saa mustaksi lyhyenkin lenkin jälkeen 😬😬.

 

Suomen Latu Hiihtopalvelut Paloheinä: Vielä pääsee luonnonlumille Paloheinässä!