Vuoden retkikohde 2020 -yleisöäänestys on käynnissä - Suomen Latu

ma jouluk. 16 12:18:51 2019

Vuoden retkikohteen 2020 -yleisöäänestys on nyt käynnissä. Finalistit ovat tänä vuonna: 🌲 Kintulammin retkeily- ja luonnonsuojelualue 🌲 Kotkan kansallinen kaupunkipuisto 🌲Kurjenrahkan kansallispuisto 🌲 Lähimetsä 🌲 Vallisaari 🌲 Ärjänsaari Äänestä suosikkiasi osoitteessa https://goexpo.messukeskus.com/vuoden-retkikohde/


Vuoden retkikohde -finaali on käynnissä, ja 5000 euron palkinnosta kilpailee kuusi kohdetta. Kilpailun voittaja valitaan yleisöäänestyksellä. Tänä vuonna kilpailun teemana on ympäristömyönteisyys.

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi