Viisi vinkkiä rullahiihdon aloittamiseen

to toukok. 28 09:43:10 2020

Kaipaatko jo kehnon talven ja kylmän kevään jälkeen takaisin suksille?* Oletko kokeillut rullahiihtoa? Tässä viisi vinkkiä harrastuksen alkuun. *HUOM! Tämä kysymys ei tietenkään koske niitä onnekkaita pohjoisimmassa Suomessa, joiden hiihtokausi jatkuu mahdollisesti edelleen.


Hiihto on kestävyysliikunnan kuningas: sopii kaikille, harjoittaa laajoja lihasryhmiä ja tekee hyvää sydämelle ja verenkierrolle. Ja hiihtämään pystyy läpi vuoden – nimittäin rullasuksilla.

Syötteet

Säällä kuin säällä

24.01.2024

10 vinkkiä pimeän ajan ulkoiluun

29.11.2023

Hiihtäjän kerrokset

29.11.2023

Hyvän jään aikana

29.11.2023

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi