Vapaaehtoiset tekevät valtavasti Suomen Ladussa! He ohjaavat viikkotoimintaa, vetävät päiväretkiä, järjestävät tapahtumia, viest...

ke jouluk. 01 09:10:31 2021

Vapaaehtoiset tekevät valtavasti Suomen Ladussa! He ohjaavat viikkotoimintaa, vetävät päiväretkiä, järjestävät tapahtumia, viestivät paikallisesti ja toimivat myös valtakunnallisesti. ⁠

Tällä viikolla juhlitaan vapaaehtoisten päivää ja myös Suomen Ladussa halutaan kiittää niitä tuhansia vapaaehtoisia, jotka ovat mukana toiminnassa!

Tarinoissa voit seurata, mitä kaikkea vapaaehtoisemme tekevät eri puolilla Suomea ja miten erilaisin tavoin voit tulla mukaan vapaaehtoiseksi!

Voit myös jakaa oman vapaaehtoistarinasi tägäämällä @suomenlatu.

📸 Vihdin Vaeltajat

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi