Valon vähentyessä energiatasot saattavat laskea ja pimeään syysiltaan voi tuntua raskaalta lähteä ulkoilemaan. Ehkä pimeys jopa ...

ti lokak. 25 18:00:25 2022

Valon vähentyessä energiatasot saattavat laskea ja pimeään syysiltaan voi tuntua raskaalta lähteä ulkoilemaan. Ehkä pimeys jopa jännittää?

Ulkoilu ja luonnossa liikkuminen auttavat jaksamaan arjen keskellä ja ulkoilun jälkeen olo tuntuu taas virkeämmältä. Mahdollisesta väsymyksestä huolimatta kannattaa siis suunnata ulos.🌲

Mikäli et halua lähteä yksin ulkoilemaan:
🧡Pyydä kaveri mukaan
🏃‍♂️Osallistu Suomen Ladun yhteislenkeille!

Testaa ja kerro, saitko ulkoilusta energiaa arkeesi.✨

Ps. Muistathan heijastimet sekä hyvän otsalampun!

📸 Suomen Ladun ulkoilulähettiläs Rani Saarinen, @raninainen

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi