Uusimman tutkimuksen mukaan peräti 18 prosenttia suomalaisista harrastaa maasto- tai polkujuoksua. Joko sinä kuulut tähän joukko...

to toukok. 19 09:00:25 2022

Uusimman tutkimuksen mukaan peräti 18 prosenttia suomalaisista harrastaa maasto- tai polkujuoksua. Joko sinä kuulut tähän joukkoon? 🏃‍♂️🏃‍♀️

Polkujuoksuharrastuksen pääsee aloittamaan Suomen Ladun polkujuoksukiertueella, joka pysähtyy vielä Vaasassa, Oulaisissa ja Vantaalla. Tapahtumissa pääset tutustumaan ohjatusti polkujuoksuun, polkujuoksukenkiin ja -kelloihin.

👉Lue lisää:
https://www.suomenlatu.fi/polkujuoksukiertue/etusivu/polkujuoksukiertueen-tapahtumat.html

Maasto- ja polkujuoksu sisällytettiin ensimmäistä kertaa osaksi Luonnonvarakeskuksen Luonnon virkistyskäytön valtakunnallinen inventointi (LVVI) -tutkimusta.

👉Lue lisää:
https://www.luke.fi/fi/seurannat/luonnon-virkistyskayton-valtakunnallinen-inventointi-lvvi/suomalaisten-ulkoiluaktivisuus-sailynyt-korkeana-luontoalueet-entista-aktiivisemmassa-ja-monipuolisemmassa-kaytossa?fbclid=IwAR0cZNW9elsoo8mRP_jRwJc4B7-Z9h7ruF2nujgJot4-XoKlOFG_x5AnOeE

Syötteet

Säällä kuin säällä

24.01.2024

10 vinkkiä pimeän ajan ulkoiluun

29.11.2023

Hiihtäjän kerrokset

29.11.2023

Hyvän jään aikana

29.11.2023

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi