Tulevana lauantaina 27.8. lähetetään retkeilyaiheinen livelähetys Metsähotelli Kiljavasta klo 18-20. Lähetyksessä on vieraana mu...

to elok. 25 11:56:54 2022

Tulevana lauantaina 27.8. lähetetään retkeilyaiheinen livelähetys Metsähotelli Kiljavasta klo 18-20. Lähetyksessä on vieraana muun muassa Vuoden vaellus -kirjan kirjoittanut Erno Saukko, joka kertoo vuoden kestäneestä vaelluksestaan Suomen, Ruotsin ja Norjan Lapissa, vaellusreittien ulkopuolella.

”Vuoden vaellus oli minulle ennen kaikkea elämys, ei suoritus. Luonto ja vuodenajat tarjoavat kokemuksia, jotka eivät hevillä unohdu”, sanoo Saukko.

Livelähetystä voi seurata osoitteessa suomenlatu.fi/nukuyöulkona tai Suomen Ladun Facebook- tai YouTube-kanavalta.

Menossa mukana Metsähallitus Sitra Scandinavian Outdoor Martat vinkkaa Paralympiaurheilu

Kuvat: Erno Saukko

#nukuyöulkona #livelähetys #metsähotellikiljava #vuodenvaellus

Syötteet

Säällä kuin säällä

24.01.2024

10 vinkkiä pimeän ajan ulkoiluun

29.11.2023

Hiihtäjän kerrokset

29.11.2023

Hyvän jään aikana

29.11.2023

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi