Tule mukaan koko Suomen kattaviin dialogeihin luonnon merkityksestä ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämisestä! - Sitra

ke maalisk. 09 11:41:14 2022

Suomen Latu on mukana tänään 9.3.2022 järjestettävässä #SuuriLuontodialogi-päivässä! Tulemme keskustelemaan siitä, mitä luonto merkitsee Suomen Ladulle ja kuinka voisimme vaikuttaa luonnon monimuotoisuuden säilymiseen.

Tänään Luontodialogipäivän tiimoilta järjestetään lähes 130 rakentavaa keskustelua luonnon merkityksestä eri puolilla Suomea. Lue lisää Suuresta Luontodialogi -päivästä!👇

#Sitra #ErätaukoSäätiö #SuuriLuontodialogi #luontovisio #luonto #ulkoilu


Suomen suurinta Luontodialogi-päivää vietetään 9.3.2022. Kutsumme sinut mukaan järjestämään rakentavan keskustelun luontokadon pysäyttämisestä.

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi