Timeline Photos

la toukok. 29 08:00:04 2021

Kaipaatko lisää taukopaikkoja perheen luontoretkille?

👉🏻Luonnossa oleminen parantaa terveyttä ja hyvinvointia, olit sitten viettämässä laatuaikaa perheen tai kaveriporukan kesken tai ihan vaan itseksesi rauhoittumassa. Suomelle tehdään nyt kansallinen luonnon virkistyskäyttöstrategia, joka tuo luonnossa olemisen hyötyjä mahdollisimman monelle.

👉🏻Vastaa 31.5. mennessä ja vaikuta strategiaan: otakantaa.fi/fi/hankkeet/598/osallistuminen/1081/kysely

Suomen Latu on nostanut tärkeinä asioina esiin
🍀 että luonnon virkistyskäytön ohjaaminen ja edistäminen tarvitsee vahvempaa, ministeriöiden välistä koordinaatiota ja "kotipesän".
🍀 että jokamiehenoikeuksista tulee huolehtia ja niistä tiedottaminen, kouluttaminen ja valistaminen on tärkeää
🍀että siellä, missä on paljon ihmisiä, tarvitaan tarpeeksi viheralueita ja esim. tulipaikkoja, jotta vältytään virkistyskäytön ruuhkautumiselta ja alueiden hallitsemattomalta kulumiselta
🍀 että tarvitaan isoja, retkeilyalueen tyyppisiä ulkoilualueita myös Etelä-Suomeen

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi