Timeline photos

ti huhtik. 19 10:30:16 2022

Lumet sulavat ja metsäpolut muuttuvat kosteiksi ja kuraisiksi.
Tiesitkö, että keväinen kostea maapohja on erityisen altis kulumiselle?

Kun poluilla samoilijat väistelevät liukkaita ja kuraisia kohtia, poluilla on riski levetä. Tuloksena voi olla harmaa kovettunut saviväylä.

“Keväisin kannattaa suosia tuoreita mustikkakankaita ja ulkoilu- ja virkistysalueilla olevia opastettuja ja hiekalla tai kivituhkalla päällystettyjä reittejä. Näin maapohja ehtii kuivua rauhassa ja polkujen reunoilla kasvavat kasvit pääsevät täyteen kukoistukseensa”, sanoo eräopas ja Suomen Ladun aikuisliikunnan suunnittelija Juhani Lehto.

Ympäristötietoinen polkujentallaaja odottaakin maapohjan kuivumista ja kulkee reiteillä lähempänä kesää, kun polkujen pientareet ovat täydessä kasviloistossa.

#kestäväulkoilu #ulkoilu

Syötteet

Säällä kuin säällä

24.01.2024

10 vinkkiä pimeän ajan ulkoiluun

29.11.2023

Hiihtäjän kerrokset

29.11.2023

Hyvän jään aikana

29.11.2023

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi