Timeline photos

pe huhtik. 01 07:33:11 2022

On jälleen se aika vuodesta, kun sulavien lumien alta paljastuvat koirankakat puhuttavat. Me Suomen Ladussa haluamme lähestyä tätä ongelmaa ilon kautta!

Suomen Latu viettääkin tänään virallista koirankakan keräyspäivää! 💩

Haluamme haastaa sinutkin ulkoilemaan ja keräämään jöötit säkkiin. Jaa koirankakkakuvasi somessa ja käytä häshtägejä #pökäleetpois #köntsätkassiin #tortuttaskuun 💩

P.S. Yöpakkaset auttavat pitämään keräilijän sormet paremmin puhtaana! Otetaan siis keräilystä kaikki ilo irti.

#pidäpolutsiistinä #ulkoilu

EDIT: Aprillia, aprillia! Koirankakan kerääminen ei vielä kuulu viralliseen ulkoiluohjelmistoomme, vaikka rohkaisemmekin kaikkia pitämään polut siistinä. Pidetään huolta ympäristöstämme!

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi