Timeline photos

pe maalisk. 25 17:25:07 2022

Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa sijaitseva 50 kilometrin mittainen Hetta-Pallas-reitti on yksi Suomen suosituimpia vaellusreittejä. Reitti kulkee yli tuntureiden ja laskeutuu välillä kuruihin. Reitin karun kauniit maisemat tekevät moneen lähtemättömän vaikutuksen.

Hetan ja Pallaksen välillä kulkee talvisin hiihtoreitti. Talvireitti kulkee pääosin kesäreittiä alavammilla mailla, paikoin myös avotunturissa.

Tänään illalla ulkoilulähettiläs @t_arumaista ottaa Suomen Ladun Instagram-tarinat haltuun ja kertoo hiihtovaelluksestaan Hetasta Pallakselle.

"Kyseessä oli elämäni ensimmäinen, mutta ei varmasti viimeinen hiihtovaellus. Kaikista odottamattomista käänteistään huolimatta reissu oli ikimuistoinen ja jätti valtavan palon päästä pian taas uudelleen."

📸 Hannele Keto

#hiihtovaellus #hettapallas #ulkoilu

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi