Timeline photos

ti helmik. 01 11:05:06 2022

“Itselleni suurin asia ulkoilulähettilyydessä on ollut saada jakaa turvallisen liikkumisen tietoa etenkin vesillä tapahtuvista lajeista. Olemme kansa joka asuu veden äärellä. Meillä riittää jokia, järviä ja merta. Haluan osaltani olla kannustamassa ihmisiä nauttimaan tästä ainutlaatuisuudesta jota maamme tarjoaa, mutta tuoda esille myös vahvasti sitä miten tehdä tuo kaikki turvallisesti”, sanoo ulkoilulähettiläs Miikka Kallio.

Suomen Ladun ulkoilulähettiläät ovat ympärivuotisesta ulkoilusta ja ulkoilmaelämästä nauttivia ihmisiä, jotka jakavat tietotaitoaan omien lempilajiensa tiimoilta.

Onko sinulla jokin tietty ulkoilulaji, johon haluaisit tutustuttaa Suomen Ladun seuraajia? Haluaisitko jakaa tietoa kestävästä ja turvallisesta ulkoilusta?

Hae vuoden 2022 ulkoilulähettilääksi tai vinkkaa kaverille! Haku on auki tämän viikon sunnuntaihin 6.2.2022 saakka. Lisätietoa linkin takaa: https://www.suomenlatu.fi/uutiset/ulkoile/2022/vuoden-2022-ulkoilulahettilashaku-on-auennut.html

📸 Raisa Järvenkylä

#ulkoilulähettiläs #ulkoilu #kestäväulkoilu #turvallinenulkoilu #turvallisuus

Syötteet

Säällä kuin säällä

24.01.2024

10 vinkkiä pimeän ajan ulkoiluun

29.11.2023

Hiihtäjän kerrokset

29.11.2023

Hyvän jään aikana

29.11.2023

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi