Tiistaiteemat alkavat tammikuussa - Suomen Latu

la marrask. 05 00:02:16 2022

Tiistaiteemat alkavat tammikuussa - lisätkää päivämäärät jo kalentereihin!🌞

Tehostamme Suomen Ladun ja jäsenyhdistystemme välistä viestintää joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina järjestettävällä webinaari-illalla, johon kootaan Suomen Ladun ajankohtaisia yhdistyksille tärkeitä asioita sekä käsitellään eri teemoja liittyen lajitoimintaan, viestintään, tapahtumiin, jäsenhankintaan sekä yhdistystoimintaan.

Tammikuun ensimmäinen tapaaminen on poikkeuksellisesti 10.1. klo 18:00, mutta sen jälkeen tiistaiteemat rytmittyvät jokaisen kuukauden ensimmäiselle tiistaille. Aikaa webinaareille varataan aihealueista riippuen enintään 2h.

Tervetuloa mukaan kaikki yhdistysaktiivit - laittakaa sanaa kiertämään yhdistyksen toimijoiden keskuudessa, niin saatte mukaan webinaareissa ovat aina kyseisen teeman aihealueesta kiinnostuneet/vastaavat kuulijat! Teema löytyvät oheisen linkin alta.


Tammikuusta 2023 alkaen kuukauden ensimmäisenä tiistai-iltana järjestetään tiistaiteemoja, joissa käsitellään Suomen Ladun ajankohtaisia aiheita.

Syötteet

Säällä kuin säällä

24.01.2024

10 vinkkiä pimeän ajan ulkoiluun

29.11.2023

Hiihtäjän kerrokset

29.11.2023

Hyvän jään aikana

29.11.2023

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi