Taustaa nimikeskustelulle

to tammik. 07 15:47:36 2021

Suomen Latu -nimi syntyi Lauri ”Tahko” Pihkalan esityksestä. Vielä suunnitteluvaiheessa joulukuussa 1937 esillä oli nimi ”Latuliitto”. Näin kirjoittaa Tahko Pihkala -seuran puheenjohtaja ja Suomen Ladun entinen toiminnanjohtaja Tuomo Jantunen.


Suomen Latu -nimi syntyi Lauri ”Tahko” Pihkalan esityksestä. Vielä suunnitteluvaiheessa joulukuussa 1937 esillä oli nimi ”Latuliitto”.

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi