Syksy on huikeaa aikaa myös maastopyöräilyyn! Oikeilla varusteilla kausi jatkuu jopa vuoden ympäri. Maastopyöräilyä järjestetään...

to syysk. 17 16:05:25 2020

Syksy on huikeaa aikaa myös maastopyöräilyyn! Oikeilla varusteilla kausi jatkuu jopa vuoden ympäri. Maastopyöräilyä järjestetään ohjatusti useissa Suomen Ladun jäsenyhdistyksissä, oletko jo mukana?

Maastopyöräilyä pääset kokeilemaan myös vaikkapa Paloheinässä Suomen Latu Paloheinä / Roll Outdoors johdolla tänä syksynä! 🚵🏼

Ja mikäli mielit MTB-alkeisohjaajaksi, kannattaa käydä tutustumassa täällä:
https://www.suomenlatu.fi/ulkoile/lajit/maastopyoraily/kouluttaudu.html

Vuoden viimeinen koulutus järjestetään 3.-4.10. Pieksämäellä.

Suomen Latu MTB -sivulla pääset seuraamaan lisää julkaisuja aiheesta.

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi