@suomenlatu: Ylläpidetty #talvikävelyreitti on se, mitä tarvitsemme lisää. Talvinen luonto on upea ja sinne pitäisi päästä myös kävellen, koska kävely on suosituin ulkoilu talvellakin. Jalkakäytävä ja tien poski ei tarjoa elämystä. #laturaivo vähenee talvipoluilla. https://t.co/ahOkDy9zMU https://t.co/bmfYgvTqSO

ma 19. helmikuuta 2018 22.55.53

Ylläpidetty #talvikävelyreitti on se, mitä tarvitsemme lisää. Talvinen luonto on upea ja sinne pitäisi päästä myös kävellen, koska kävely on suosituin ulkoilu talvellakin. Jalkakäytävä ja tien poski ei tarjoa elämystä. #laturaivo vähenee talvipoluilla. https://t.co/ahOkDy9zMU https://t.co/bmfYgvTqSO

Ajankohtaista

Hae mukaan Suomen Ladun työryhmiin 27.11. mennessä!

Haluatko jakaa ideoitasi, ajatuksiasi ja kokemustasi? Työryhmät ovat erinomainen tapa osallistua Suomen Ladun työhön omalla osaamisellasi.

05.11.2019 | Liikuttaja/Etusivun nosto 1, Osallistu

05.11.2019 | Liikuttaja/Etusivun nosto 1, Osallistu

Suomen Latu Oittaan marraskuu

Hiihtopalvelu avoinna rajoitetusti marraskuussa | Huollata suksesi ennen hiihtokautta | Suksimyynti käynnistyy isänpäivän jälkeen | Naisille tarjolla oma maastopyöräretki | Oittaan maastopyöräradan kuulumiset.

04.11.2019 | Oittaa, Ulkoile

04.11.2019 | Oittaa, Ulkoile

Tutkimus: Enemmistö haluaa pysyvän kesäajan valoisammat iltapäivät ja illat

Suomen Ladun Taloustutkimuksella teettämän kyselytutkimuksen mukaan 81 prosentille suomalaisista pysyvän kesäajan valoisammat iltapäivät ja illat on joko mieluisin tai sopiva vaihtoehto.

01.11.2019 | Vaikuta

01.11.2019 | Vaikuta

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Hyvää oloa vai hikeä ja intohimoa? Valinta on sinun.

Osallistu

Suomen Ladun 190 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman, liikunnallisen yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan. Meille kaikille.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 190 eri puolilla Suomea. Valitse oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistys tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu & Polku -lehden.

Liity jäseneksi