@suomenlatu: Viikonloppuna vietetään Riihimäellä perinteisiä Erämessuja. Arvomme 8 kpl kahden pääsylipun paketteja tapahtumaan (sähköiset liput). Kerro kommenttikentässä, kenen kanssa haluaisit messuille. http://www.eramessut.fi Arvonnan järjestää Suomen Latu, vastausaikaa 8.6. klo 9.00 asti. Arvontaan osallistuvat kaikki julkaisua kommentoineet. Voittajiin ollaan yhteydessä yksityisviestillä. Pääsyliput toimitetaan sähköisinä Facebook ei ole osallisena arvonnassa.

to 7. kesäkuuta 2018 09.13.17

Viikonloppuna vietetään Riihimäellä perinteisiä Erämessuja. Arvomme 8 kpl kahden pääsylipun paketteja tapahtumaan (sähköiset liput). Kerro kommenttikentässä, kenen kanssa haluaisit messuille. http://www.eramessut.fi Arvonnan järjestää Suomen Latu, vastausaikaa 8.6. klo 9.00 asti. Arvontaan osallistuvat kaikki julkaisua kommentoineet. Voittajiin ollaan yhteydessä yksityisviestillä. Pääsyliput toimitetaan sähköisinä Facebook ei ole osallisena arvonnassa.

Ajankohtaista

Suomen Latu etsii uutta puheenjohtajaa

Ilmoita itsesi mukaan puheenjohtajavalintaan. Uuden puheenjohtajan etsintä on käynnissä 19.8.–23.9. välisenä aikana.

19.08.2019 | Liikuttaja/Etusivun nosto 1, Osallistu

19.08.2019 | Liikuttaja/Etusivun nosto 1, Osallistu

Koko perheen Geokätköily tutuksi -kurssi Paloheinässä 20.8.

Geokätköily (englanniksi geocaching) on hauska ja seikkailullinen koko perheen ulkoiluharrastus. Tervetuloa tutustumaan geokätköilyyn Paloheinän ulkoilualueen maisemiin.

12.08.2019 | Oittaa, Paloheinä, Ulkoile

12.08.2019 | Oittaa, Paloheinä, Ulkoile

Suomen Ladun frisbeegolfin mestaruudet ratkottiin Heinolassa

Kisassa oli havaittavissa iloista latuhenkeä ja jokainen pääsi heittämään kannustavassa seurassa omalla harrastustasollaan.

12.08.2019 | Ulkoile

12.08.2019 | Ulkoile

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Hyvää oloa vai hikeä ja intohimoa? Valinta on sinun.

Osallistu

Suomen Ladun 190 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman, liikunnallisen yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan. Meille kaikille.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 190 eri puolilla Suomea. Valitse oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistys tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu & Polku -lehden.

Liity jäseneksi