@suomenlatu: Salomon järjestää yhdessä Suomen Ladun ja Intersportin kanssa polkujuoksukiertueen viidellätoista eri paikkakunnalla ympäri Suomea. Kiertue starttaa ensiviikolla pääkaupunkiseudulta, josta se jatkaa matkaa kohti Lappia. Tervetuloa mukaan tutustumaan polkujuoksuun! Tarkempia tietoja löytyy Suomen Ladun ja Intersport Suomen facebook sivuilta sekä https://www.suomenlatu.fi/ulkoile/lajit/polkujuoksu/polkujuoksukiertue.html #suomenlatu #polkujuoksu

la 26. elokuuta 2017 14.05.41

Salomon järjestää yhdessä Suomen Ladun ja Intersportin kanssa polkujuoksukiertueen viidellätoista eri paikkakunnalla ympäri Suomea. Kiertue starttaa ensiviikolla pääkaupunkiseudulta, josta se jatkaa matkaa kohti Lappia. Tervetuloa mukaan tutustumaan polkujuoksuun! Tarkempia tietoja löytyy Suomen Ladun ja Intersport Suomen facebook sivuilta sekä https://www.suomenlatu.fi/ulkoile/lajit/polkujuoksu/polkujuoksukiertue.html #suomenlatu #polkujuoksu

Ajankohtaista

Haemme uutta hallintopäällikköä

Kiinnostaako työ ulkoilun parissa? Haemme nyt hallintopäällikköä Suomen Ladun toimistolle.

05.11.2018 | Osallistu

05.11.2018 | Osallistu

Ministeri Tiilikainen toivoo lisäbudjettiin ylimääräistä rahoitusta Metsähallituksen luontopalveluille

Ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen avasi Suomen Ladun syyspäivät Suomen luontokeskus Haltiassa Espoossa.

20.10.2018 | Osallistu, Yhdistyspalvelut

20.10.2018 | Osallistu, Yhdistyspalvelut

Jokamiehenoikeudet Unescon listalle – Mitä se tarkoittaa?

Suomen Ladun tavoite jokamiehenoikeuksien saamiseksi Unescon aineettoman kulttuuriperinnön luetteloon on herättänyt kiivastakin keskustelua. Kokosimme hankkeeseen liittyvät tärkeimmät kysymykset tähän juttuun.

05.10.2018 | Osallistu, Yhdistyspalvelut

05.10.2018 | Osallistu, Yhdistyspalvelut

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Hyvää oloa vai hikeä ja intohimoa? Valinta on sinun.

Osallistu

Suomen Ladun 190 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman, liikunnallisen yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan. Meille kaikille.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 190 eri puolilla Suomea. Valitse oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistys tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu & Polku -lehden.

Liity jäseneksi