@suomenlatu: Muistattehan retkillänne, että tällä hetkellä lähes koko maassa on metsäpalovaara ja avotulen teko on kielletty! Tulenteko on siis kielletty nyt myös rakennetuilla ja merkityillä nuotiopaikoilla, koska kipinät voivat sytyttää laajalle leviävän palon erittäin helposti. Ainoastaan hormillisiin keittokatoksiin ja kamiinoihin voi tulen tehdä. #suomenlatu #retkeily #tulenteko #jokamiehenoikeudet #varoitus

to 31. toukokuuta 2018 12.36.40

Muistattehan retkillänne, että tällä hetkellä lähes koko maassa on metsäpalovaara ja avotulen teko on kielletty! Tulenteko on siis kielletty nyt myös rakennetuilla ja merkityillä nuotiopaikoilla, koska kipinät voivat sytyttää laajalle leviävän palon erittäin helposti. Ainoastaan hormillisiin keittokatoksiin ja kamiinoihin voi tulen tehdä. #suomenlatu #retkeily #tulenteko #jokamiehenoikeudet #varoitus

Ajankohtaista

Jaakko Paavela täyttää 80 vuotta

Suomen Ladun kunniapuheenjohtaja Jaakko Paavela täyttää tänään 80 vuotta

17.06.2019 | Osallistu

17.06.2019 | Osallistu

Ilmoittautuminen Oittaan Metsähotelliin on nyt avattu!

Bodomjärven rannalle, idylliselle Oittaan ulkoilualueelle, nousee Nuku yö ulkona -tapahtuman ajaksi pääkaupunkiseutua palveleva 400 ulkoilijaa majoittava Metsähotelli.

17.06.2019 | Liikuttaja/Etusivun nosto 1, Nuku yö ulkona, Oittaa, Suomen Latu, Tapahtumat, Ulkoile

17.06.2019 | Liikuttaja/Etusivun nosto 1, Nuku yö ulkona, Oittaa, Suomen Latu, Tapahtumat, Ulkoile

Sopimuspohja ulkoilureittien perustamiseen

Suomen Latu on julkaissut Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:n ja Svenska lantbruksproducenternas centralförbund SLC:n kanssa mallin ulkoilureittien perustamiseen sopimuksella.

11.06.2019 | Hyvät käytännöt nosto 4, Liikuttaja/Hyvät käytännöt, Ulkoile

11.06.2019 | Hyvät käytännöt nosto 4, Liikuttaja/Hyvät käytännöt, Ulkoile

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Hyvää oloa vai hikeä ja intohimoa? Valinta on sinun.

Osallistu

Suomen Ladun 190 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman, liikunnallisen yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan. Meille kaikille.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 190 eri puolilla Suomea. Valitse oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistys tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu & Polku -lehden.

Liity jäseneksi