@suomenlatu: Monet toimijat kannattavat #kansallinenkaupunkipuisto perustamista Helsinkiin. Niin myös Suomen Latu. Katso miten hienoja #ulkoilu paikkoja, metsiä, vettä, puistoja ja kulttuuria kaupungista löytyy! Siinä on ainesta kansalaisten ulko-olohuoneeksi! #ulkoilu https://t.co/nAJXtwjWU4

ma 14. toukokuuta 2018 12.19.24

Monet toimijat kannattavat #kansallinenkaupunkipuisto perustamista Helsinkiin. Niin myös Suomen Latu. Katso miten hienoja #ulkoilu paikkoja, metsiä, vettä, puistoja ja kulttuuria kaupungista löytyy! Siinä on ainesta kansalaisten ulko-olohuoneeksi! #ulkoilu https://t.co/nAJXtwjWU4

Ajankohtaista

Kiinnostaako hallitustyö?

Etsimme nyt ehdokkaita Suomen Ladun hallitukseen seuraavalle kolmevuotiskaudelle. Hallituksen jäsenenä olet näköalapaikalla luotsaamassa valtakunnallista ulkoilujärjestöä ja pääset vaikuttamaan strategisen tason päätöksiin.

29.09.2022 | Liikuttaja: Kaikki uutiset, Ulkoile

29.09.2022 | Liikuttaja: Kaikki uutiset, Ulkoile

Suomen Ladun jäsenpalvelut uudistuvat. Mitä se tarkoittaa jäsenelle?

Suomen Ladun jäsenrekisteri uudistuu loppuvuodesta 2022. Sekä jäsenet että jäsenyhdistykset saavat käyttöönsä uusia toimintoja.

26.09.2022 | Ulkoile

26.09.2022 | Ulkoile

Ulkoilufoorumi: Luontoharrastukset lisättävä liikuntasetelin käyttöalaan

Luontoharrastusten terveyshyödyt ovat kiistattomat, mutta niiden harrastamista ei nykyisellään lueta verotuettujen liikunta- ja kulttuurietujen joukkoon.

22.09.2022 | Ulkoile

22.09.2022 | Ulkoile

Syötteet

Kalvottomat

07.09.2022

Ruskan maisemissa

07.09.2022

Luirolta Suomulle

07.09.2022

Luonnon antimia

07.09.2022

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Hyvää oloa vai hikeä ja intohimoa? Valinta on sinun.

Osallistu

Suomen Ladun 184 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman, liikunnallisen yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan. Meille kaikille.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 184 eri puolilla Suomea. Valitse oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistys tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi