@suomenlatu: #Jyväskylä siirtää paljon talousmetsiä #ulkoilu - ja virkistysmetsiksi. Tavoitteena hoitaa niitä siten, että metsän tuntua vaalitaan. Myös #lähimetsä tunnistetaan ja niitä on paljon. Hienoa suunnittelua! #ulkoilmaelämää #retkeily #terveystehdas https://t.co/4nZLOCPDRW

ke 9. toukokuuta 2018 09.36.43

#Jyväskylä siirtää paljon talousmetsiä #ulkoilu - ja virkistysmetsiksi. Tavoitteena hoitaa niitä siten, että metsän tuntua vaalitaan. Myös #lähimetsä tunnistetaan ja niitä on paljon. Hienoa suunnittelua! #ulkoilmaelämää #retkeily #terveystehdas https://t.co/4nZLOCPDRW

Ajankohtaista

27.02.2020 | Nuku yö ulkona, Tapahtumat, Ulkoile

Lumiukkoista Ystävänpäivää!

Osana Ulkona kuin lumiukko -kampanjaa lahjoitetaan lumiukkoja Ystävänpäivänä!

14.02.2020 | Ulkona kuin lumiukko

14.02.2020 | Ulkona kuin lumiukko

Talviuinnin SM-kilpailut houkutteli uimarit Joensuuhun

Joensuun Ilosaaressa nähtiin iloista karnevaalitunnelmaa, rohkeita ensiuinteja ja tiukkaa kisailua mitaleista Talviuinnin SM-kilpailuissa 7.-9.2.2020. Tapahtuman yhteydessä palkittiin vuoden talviuintipaikkana Veittijärvi Ylöjärvellä.

13.02.2020 | Tapahtumat, Ulkoile

13.02.2020 | Tapahtumat, Ulkoile

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Hyvää oloa vai hikeä ja intohimoa? Valinta on sinun.

Osallistu

Suomen Ladun 190 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman, liikunnallisen yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan. Meille kaikille.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 190 eri puolilla Suomea. Valitse oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistys tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu & Polku -lehden.

Liity jäseneksi