@suomenlatu: Hiihtolomalaisillekin tarpeellista ennakkotietoa ennen ladulle lähtöä ovat latujen kunnossapitotilanne, ladun pituus, vaativuus ja soveltuvuus eri taitotasoille. Kun nämä tietää, on helppo valita itselleen sopiva ja turvallinen #latu. https://t.co/KW3UIbbPD4

ti 27. helmikuuta 2018 09.06.48

Hiihtolomalaisillekin tarpeellista ennakkotietoa ennen ladulle lähtöä ovat latujen kunnossapitotilanne, ladun pituus, vaativuus ja soveltuvuus eri taitotasoille. Kun nämä tietää, on helppo valita itselleen sopiva ja turvallinen #latu. https://t.co/KW3UIbbPD4

Ajankohtaista

Suomen Ladun toimisto on kiinni viikon 28

Hyvää ulkoilukesää!

02.07.2019 | Ulkoile

02.07.2019 | Ulkoile

Suomen Latu etsii uutta puheenjohtajaa

Elokuussa niin Suomen Ladun yhdistyksillä kuin jäsenillä on mahdollisuus ehdottaa puheenjohtajakandidaatteja valintaraadille. Uusi puheenjohtaja valitaan lokakuussa järjestön kokouksessa.

19.06.2019 | Liikuttaja/Etusivun nosto 1, Osallistu

19.06.2019 | Liikuttaja/Etusivun nosto 1, Osallistu

Nappaa vinkit perheen yhteiseen liikuntaan

Perheliikunta on parasta aikaa yhdessä, ja kesä tarjoaa siihen monipuoliset mahdollisuudet. Mitä jos kokeilisitte porukalla polkujuoksua tai lähtisitte yhdessä ulkokuntosalille?

18.06.2019 | Lastentoiminta, Ulkoile

18.06.2019 | Lastentoiminta, Ulkoile

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Hyvää oloa vai hikeä ja intohimoa? Valinta on sinun.

Osallistu

Suomen Ladun 190 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman, liikunnallisen yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan. Meille kaikille.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 190 eri puolilla Suomea. Valitse oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistys tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu & Polku -lehden.

Liity jäseneksi