@suomenlatu: @GreenpeaceSuomi @metsateollisuus @HyttinenPentti @AnttiOtsamo @TerhiKoipijarvi @KumpulaJussi @KainuunSanomat @ylekajaani @Kainuunliitto Jos retkeilijät halutaan huomioida, niin H. Silvennoisen (2017) väikkäri sanoo, että ihmiset arvostavat vanhoja järeäpuustoisia metsiä, joissa on suhteellisen hyvä näkyvyys ja vihreä ehjä kenttäkerros. Avointa uudisalaa parempi on ala, jolla on suojus- tai siemenpuita.

to 23. marraskuuta 2017 15.32.47

@GreenpeaceSuomi @metsateollisuus @HyttinenPentti @AnttiOtsamo @TerhiKoipijarvi @KumpulaJussi @KainuunSanomat @ylekajaani @Kainuunliitto Jos retkeilijät halutaan huomioida, niin H. Silvennoisen (2017) väikkäri sanoo, että ihmiset arvostavat vanhoja järeäpuustoisia metsiä, joissa on suhteellisen hyvä näkyvyys ja vihreä ehjä kenttäkerros. Avointa uudisalaa parempi on ala, jolla on suojus- tai siemenpuita.

Ajankohtaista

Talviuinnin SM-kilpailuihin osallistui lähes 700 talviuimaria

Ensi vuonna Talviuinnin SM-kilpailut käydään Peurungassa 2.- 4.2.2024.

06.02.2023 | Osallistu, Ulkoile

06.02.2023 | Osallistu, Ulkoile

Nuku yö ulkona 2023 -kampanjan päätapahtumat nousevat Kiilopäälle ja Pieksämäelle

Suomen Latu haastaa jälleen elokuussa suomalaiset nukkumaan yön ulkona. Päätapahtumat nousevat Kiilopäälle ja Pieksämäelle.

31.01.2023 | Liikuttaja: Kiertueet ja tapahtumat, Nuku yö ulkona, Suomen Latu, Tapahtumat, Ulkoile

31.01.2023 | Liikuttaja: Kiertueet ja tapahtumat, Nuku yö ulkona, Suomen Latu, Tapahtumat, Ulkoile

Talviuinnin Suomen mestaruudet ratkotaan Peurungassa

Talviuinnin SM-kilpailut uidaan tulevana viikonloppuna Peurungassa. Kisajärjestelyistä vastaavat Kylpylähotelli Peurunka ja Laukaan kunta yhdessä Suomen Ladun kanssa.

30.01.2023 | Ulkoile, Vaikuta

30.01.2023 | Ulkoile, Vaikuta

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Hyvää oloa vai hikeä ja intohimoa? Valinta on sinun.

Osallistu

Suomen Ladun 184 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman, liikunnallisen yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan. Meille kaikille.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 184 eri puolilla Suomea. Valitse oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistys tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi